Şimdi Ara

Kilo Vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiniz ve kullandınız kilo verme yöntemleri nelerdir paylaşırmısınız,kilo vermek istiyorum ama bir türlü veremiyorum boğazıma dur diyemiyorum desem bile 1 hafta sürüyor var mı bildiniz kolay bi yol :D

• Az ye Bol hareket et .
  • var, bogazına dur de :)
  • diyebilsem zaten sorun yokta.diyemiyorum sabahleyin 3-4 poğaça yiyorum öğlen ise 2-3 simit akşam ise 1-2 simite eşdeğer yemek yiyorum
  • kilon boyun yaşın kaç?
  • 89-88 176 18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAnarcist -- 9 Şubat 2008; 23:10:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AAnarcist

89-88 176 18

hacu sen beni de aşmışsın

ben 23 yaşındayım boy aynı kilo da aynı gibi... 91 dim 1- 1 buçuk haftada hemen hemen 2 kilo verdim. bünye meselesi ben yedimi alıyom yemedimi veriyo...arkadaşlarıon dediği gibi hareket de önemli..spor yapmak en önemlisi.. az ye sık ye... ben rejime devam... ama benimki rejim sayılmaz ben herşey yiyyom ama az yiyom miğdeni doldurma...
  • Arkadaşım bende 2 aydır perhiz yapıyorum. Galiba 10 kiloya yakın verdim kilo vermek iyi bir şey zayıflayınca kızların gözü dönüyor bana doğru Kilo vermemin asıl sebebi bu neyse.
    Kilo vermen için;
    1-sabır
    2-sabır
    3-sabır
    4-kola,hamur işleri, tatlı gibi şeylerden uzak dur hareket yap sebze ve salata ye. Canın çok bir şey isterse biraz ye bırak. Karınını tıka basa doldurma. Kilo vermede asıl iş midede değil beyindedir yani iradedir. Çok yemeyeceğim diyecek ve yemeyeceksin. Zorlandığın zaman zayıf halini ve giyeceğin elbiseleri düşün.
    5-sabır

Bunları yazan kişi zamanında 30 küsür kilo vermiş birisidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AAnarcist

89-88 176 18

bende 1.77 , 91 kiloyum seni gözümün önünde canlandırmam için aynaya bakmam yeterli oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralfk

Arkadaşım bende 2 aydır perhiz yapıyorum. Galiba 10 kiloya yakın verdim kilo vermek iyi bir şey zayıflayınca kızların gözü dönüyor bana doğru Kilo vermemin asıl sebebi bu neyse.
    Kilo vermen için;
    1-sabır
    2-sabır
    3-sabır
    4-kola,hamur işleri, tatlı gibi şeylerden uzak dur hareket yap sebze ve salata ye. Canın çok bir şey isterse biraz ye bırak. Karınını tıka basa doldurma. Kilo vermede asıl iş midede değil beyindedir yani iradedir. Çok yemeyeceğim diyecek ve yemeyeceksin. Zorlandığın zaman zayıf halini ve giyeceğin elbiseleri düşün.
    5-sabır

Bunları yazan kişi zamanında 30 küsür kilo vermiş birisidir.

iyide arkadaşım o dediklerini bulamıyorum,dükkanda nerden bulcam salatayı meyve desen bir süre sonra yiyesim gelmiyor bir ara hergün elma yiyordum öğlen yemekleri yerine,çok hamur işi yiyiorum sanırım.sabah poğça öğlen simit

• boy 177 kilo 75
    yaş 16

2 ay önce 79 kiloydum.
    gırtlağı kesince 3-4 kilo verdim.ekmek yememeye çalış.
  • Arkadaşım maalesef yemeden zayıflanmıyor. Herşeyin bir bedeli var. Mesela yediğin poğaça sayısını düşüreceksin.
  • haklısın ama bu işi kolaylaştırcak extralar yok mu
  • Dostum ne yaparsan yap istediğin kadar diyet yap kalori yakmazsan sağlıklı birşekilde zayıflayamazsın.

Bilinçsiz diyetlerle metabolizmanı dengesizleştirirsin. Verdiğin kiloları fazlası ile geri alırsın. Hem sıkılaşma olmaz, sarkık bir görüntü oluşur.

Eğer bir spor salonuna yazılırsan çok daha iyi olacaktır. Ama uğramam dersen:

1- Sabah akşam 25-30ar dakika tempolu yürüyüş yap. (Koşu değil, hızlı yürüyüş)

2- Beyaz ekmek, hamurişi, şeker kesinlikle yemeyeceksin. Az miktar kepekli ekmek, tavuk gögsü yiyebilirsin mesela. Yarım yağlı süt içebilirsin. Zaten bunlar tok tutacaktır. Kesinlikle ekmek ve şeker yeme. Eğer günün herhangibir vakti canın abur cubur tarzı şeyler isterse bir 10dk temiz havada çık yürü. Geri gelince canının hiçbirşey istemediğini göreceksin. Kolayı da kesinlikle içme.

3- Göbek varsa, akşamları yatmadan en az 3saat önce mekik çek. ilk önce 3set 10tekrar yap. Sonra yavaş yavaş arttırırsın zaten. Bir iki hareket daha var ama buradan tarifi zor olur. Ayrıca mekik çekmeden önce vücudu ısıt. Okuldan beden dersinden aklında kalmıştır herhalde ısınma hareketleri.

Nacizane tavsiyelerim bunlar. Yürüyüş olmadan kilo vermek zordur. Herkes oturduğu yerden kilo vermek istiyor ama o biraz zor..

• ama yürüyüş yapmayada hiç niyetim yok bu soğukta xD mekik desen 1-2 hafta niyetlenip çekiyorum sonra bırakıyorum dükkanda ne yemeliyim oglenleri ve sabahları
  • çikolatafln yeme , çaya fln da şeker atma haftada 4 kez düşük tempoda en az 20 dk koşu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.