Şimdi Ara

Kilosu 20-25 liraya çiğ köfte satanların alış fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En popüler çiğ köfteci zincirinde 600 gramı 12lira, yanında tüm atom, 6-7 tane lavaşla birlikte alıyorsunuz. Markette tüm atom zaten 4-5tl'ye satılıyor (istanbul içinde böyle) 600 gram çiğ köfteyice 2 kişi doyana kadar yersiniz, 12liraya bence aldığınız karşılık gayet iyi.
  • Bugün en küçük restorant bile makina ile yoğuruyor haa bizim gibi urfalı olursunuz biber salcanız,mor isotunuz sinirsiz etiniz olur misafiriniz gelir veya kendinize etli küfte yogurursunuz yoksa kimse her gün elle 10 kg cigkofte yoğuramaz. Camur gibi bulgura para verene hayret ediyorum hayatımda 1 veya 3 kere yemişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kilosu 5 tl toptancılarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

En popüler çiğ köfteci zincirinde 600 gramı 12lira, yanında tüm atom, 6-7 tane lavaşla birlikte alıyorsunuz. Markette tüm atom zaten 4-5tl'ye satılıyor (istanbul içinde böyle) 600 gram çiğ köfteyice 2 kişi doyana kadar yersiniz, 12liraya bence aldığınız karşılık gayet iyi.

Ben şimdiye kadar 600 gramlık çiğ köfteye bütün atom veren görmedim hepsi yarım atom veriyor. Ayrıca 600 gramlık çiğ köfteyi 12 liraya veriyorsa kilosu 20 lira eder ama çiğ köftecilerin neredeyse hepsi kilosunu 25 liradan veriyor? Çiğ köfteciler çiğ köftenin kilosunu 5 liradan aldıkları gibi lavaşın 50 adetlik paketini de 5 liraya yani lavaşın tanesini 10 kuruşa alıyorlar yani yanına verdikleri 6-7 adet lavaşın maliyeti 60-70 kuruş.

• kaşıkçıx K kullanıcısına yanıt
    Valla bizim burdakiler öyle hatta sık sık aldığım bir tanesi var eğer ordan alırsam 10 tane lavaş istesem bile yolluyor sayının önemi yok. Tabi çok satan yerlerden almak lazım işte onlar önemsemiyor 3-5 müşteriyi memnun ediyor, küçük iş yapmayan yerler ise gelen müşteriye ne itelesem kar diyor. Her hafta çiğ köfte alan biri olarak her markayı her türlü yeri denedim hemen hemen :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komagene de 30 tatlıseste 32 lira kilosu 20 lira olsa iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.