Bildirim
Kilyos hakkinda bilgisi olan (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öneri olarak şunu söyleyeyim, ben de senin gibi düşünüp grammer çalıştım ama writing çok iyi olmadığı için
Intermediate beklerken pre-int oldum. Grammer çalışmayıp writing çalışan ve bağlaç ezberleyen arkadaşım 3ten başladı.
Ama çok da fark etmiyor nereden başladığın. Her türlü konular en baştan alınıyor sadece begginerlar için daha yavaş gidiyor süreç ve yaz okulu geçemezsen zorunlu oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz de tam tersi o kitapla gittik genelde. Yine de değişiyor hocadan hocaya, mesela bizimki hep atılıyordu yetişmiyor diye, sonra metroda ödev yapıyordum
Writing kısmında en korktuğum şey uzun cümlelerde grammer hatası yapmak zaten. Bağlaçlara iyi çalışmam lazım sanırım.
Hocam bir de listening kısmı çok zor oluyor mu korkmamı gerektirecek bir şey var mı ?
Sen hazırlığı geçme sınavı için mi soruyorum yoksa seviye belirleme sınavı için mi? Çünkü ikisi farklı sınavlar.
Hazırlığı geçme yani prof. sınavında not alma ve dikkatli dinleme sınavı oluyor. İlk kez giren birine göre zor olabilir. Bence writing daha kolay ona kıyasla.
Seviye sınavı için diyorsan, listening bölümü yok
hocam hazırlığı geçemezsek seviye sınavına girmemiz mi gerekiyor yoksa hazırlık puanına göre mi? -
Ağustostaki hazırlık atlama eylüldeki seviye belirleme sınavı mı oluyor hocam ?
Hazırlık puanı diye bir şey yok, üç bölümden oluşuyor sınav, writing listening ve reading, hepsinden ayrı ayrı geçti kaldı oluyor. Direkt bölüme geçmen için hepsinden geçmen lazım.
Aynen öyle
Hocam seviye sınavının örnekleri var mı internette ? Proficiency'nin örneklerini buldum ama eylüldeki sınavı bulamadım.
Sanmıyorum olduğunu.
Şıklı sorular oluyor 100e yakın, mesela bir paragraf veriyor oraya a an the ve ne gelecek onu soruyor, veya uygun kelimeyi ama çoğunlukla şıklı sorularda zamanı soruyorlar hangi kiple kullanman gerektiğini.
Writing konusu da nasıl bir oda arkadaşı istersiniz idi. Bir paragraf yazmanı istiyorlar senden. Sınav bir bucuk saate yakın sürüyor hatta daha kısa. Prof ise 3,5 saat civarı, insanı bezdiriyor gerçekten
Teşekkürler hocam
üstte sprulmuş zaten. Kb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osurgan -- 19 Temmuz 2017; 11:27:41 >
Faydali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X