quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Sessizlikte çığlık duyuyorsan o sana aittir. hayır benm işim olmaz sevıçnda değil çağrı hep senn başının altından çıkıyo bana inat yapıosun hep
quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa saat gece 12 olmadı istediğim kadar açarım 12 den sonra polise şikayet et senin habrn yok galiba bu yasakk!!her şekilde
quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa saat gece 12 olmadı istediğim kadar açarım 12 den sonra polise şikayet et senin habrn yok galiba bu yasakk!!her şekilde benim dokunulmazlığım var
quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa saat gece 12 olmadı istediğim kadar açarım 12 den sonra polise şikayet et senin habrn yok galiba bu yasakk!!her şekilde benim dokunulmazlığım var yok yaaa kim verdi o dokunulmazlığı sana sevgi sen git ben geliorum
quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA sevgi sen git ben geliorum Senin bu ders aşkın yok mu ilahii
quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa allah vergisi imam efendi beni çok sevmiş @sevgi eevet aşığım ben derslere ama platonik