Şimdi Ara

Kim bu çocuk ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kim bu çocuk ?

• arkadaş vurduğumuz bi top o çizgiyi geçse deli etmezdi.kazanan her zaman haklıdır.yapacak bişey yok.
  •  Kim bu çocuk ?
  • senin futbolcun ağlarken bişey yoktu..üzülmeyin bu kadar geçer elvet buda geçer
  • Çoluk çocuk kendi çapında dalga geçmeye çalışıyor,iyi hoş geçsinler tabide,bu konuları nasıl fb bölümüne açıyor onu anlamıyorum bir türlü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Çoluk çocuk kendi çapında dalga geçmeye çalışıyor,iyi hoş geçsinler tabide,bu konuları nasıl fb bölümüne açıyor onu anlamıyorum bir türlü?

sen kendi takımının bölümüne gitsene sanane bizim takımımızın bölümünden
  • quote:

Çoluk çocuk kendi çapında dalga geçmeye çalışıyor,iyi hoş geçsinler tabide,bu konuları nasıl fb bölümüne açıyor onu anlamıyorum bir türlü?

Abi sakin ol.

Polonger ne saçmalıyorsun ?
  • sakin ol. Buda gelir geçer
  • Bu çocukta beni deli etmişti

Kim bu çocuk ?
  • Ya birader,konuyu açan eleman Fb'li olsa tamam diyeceğim.konuda açabilir elbette onada itirazımız yok,gitsin kendi tuttuğu takımın bölümünde eğlensin diyorum sadece.
  • quote:

Ya birader,konuyu açan eleman Fb'li olsa tamam diyeceğim.konuda açabilir elbette onada itirazımız yok,gitsin kendi tuttuğu takımın bölümünde eğlensin diyorum sadece.

Fenerli isem ne olmayı kabul ediyorsun ?
  • abi bu forumun yöneticileri sessiz kalıyor rezillik resmen rezillik başka birşey değil şikayet ediyoruz takan yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.