arkadaş vurduğumuz bi top o çizgiyi geçse deli etmezdi.kazanan her zaman haklıdır.yapacak bişey yok.
senin futbolcun ağlarken bişey yoktu..üzülmeyin bu kadar geçer elvet buda geçer
Çoluk çocuk kendi çapında dalga geçmeye çalışıyor,iyi hoş geçsinler tabide,bu konuları nasıl fb bölümüne açıyor onu anlamıyorum bir türlü?
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAY
Çoluk çocuk kendi çapında dalga geçmeye çalışıyor,iyi hoş geçsinler tabide,bu konuları nasıl fb bölümüne açıyor onu anlamıyorum bir türlü?
sen kendi takımının bölümüne gitsene sanane bizim takımımızın bölümünden
quote:
Abi sakin ol.
Polonger ne saçmalıyorsun ?
sakin ol. Buda gelir geçer
Bu çocukta beni deli etmişti
Ya birader,konuyu açan eleman Fb'li olsa tamam diyeceğim.konuda açabilir elbette onada itirazımız yok,gitsin kendi tuttuğu takımın bölümünde eğlensin diyorum sadece.
quote:
Ya birader,konuyu açan eleman Fb'li olsa tamam diyeceğim.konuda açabilir elbette onada itirazımız yok,gitsin kendi tuttuğu takımın bölümünde eğlensin diyorum sadece.
Fenerli isem ne olmayı kabul ediyorsun ?
abi bu forumun yöneticileri sessiz kalıyor rezillik resmen rezillik başka birşey değil şikayet ediyoruz takan yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme