Şimdi Ara

kim bu knigh_sedat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilenler buraya yazsın çoook merak ettim

topik kalabalığı için hakkaten özür dilerim ama acaip merak ettim

• Gerçeği söylemek gerekirse bende çok merak ediyorum ama topic kirliliği olmasın diye açmadım
    Eğer zahmet olmazsa anlatıverin şu olayı
  • hacım günde saçma sapan konuları 5-6 kere açarsan millet sana sayınca sen aldırmadan devam edersen knight_salak olursun sende anladın?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: celall

bu knight_seday olayı ne
    bilenler buraya yazsın çoook merak ettim

topik kalabalığı için hakkaten özür dilerim ama acaip merak ettim

ben anlatıyım

bu knight_sedat denen olay forumda çok bilinen bi arkadaştır üye olduğundan itibaren hergün en az 5 olmak koşuluyla en önemli konusu 'DC oluyorum' diye konu açan biridir.. bide bi konuyu 50 kerede açıklasak anladım diyip sonra ertesi gün aynı soru hakkında yine topic açmışlığı vardır

• En büyük bombası da Pacheon skili olan şahin i nasıl alacağını sormuş, kendisine fatih kuş pazarından alırsın diyen arkadaştan da adres istemiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

En büyük bombası da Pacheon skili olan şahin i nasıl alacağını sormuş, kendisine fatih kuş pazarından alırsın diyen arkadaştan da adres istemiştir.

bak onu unutmuştum güldürdün beni yaw
  • quote:

En büyük bombası da Pacheon skili olan şahin i nasıl alacağını sormuş, kendisine fatih kuş pazarından alırsın diyen arkadaştan da adres istemiştir.

hiç gülüceem yoktu walla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bu kız kim?? (Gif içerir)
    11 yıl önce açıldı
    Kim bu çocuk ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ehehe ben de merak ettiydim ama konu açmaya gerek görmemiştim, iyi olmuş bu konunun açılması. Ben de sağda solda görüyordum knight_sedat diye ama merak etmiştim nedir ne değildir diye
  • beyler saolun bu eleman banlandımı yani bizide güldürürdü belki
  • quote:

• quote:

• çılgın sedatın kardeşi ajahahuuhazuhaejajja kkekek esisii ejejapzğğağa
  • süper ya kus pazarının adresi xD
  • yeni versiyonu osman_ali de çıktı ama oda banlandı
  • okuyunca aklıma geldi geçen venice serverında adamın teki ortak konuşmada ölünce noluyo diye sordu

biride yıkayıp gömüyolar dedi adamda teşekür edip gitti

• YIKAYIP GÖMÜYOLAR HA ODA ÇOK KOMİKMİŞ YAW
    AMA BİZİM KINGHT_SALAK KADAR OLAMAZ TABİ ŞİMDİ BİDE OSMANIMIZ VAR ALLAH BİZİ BU K.O CULARDAN KORUSUN NE DIYEYIM
  • ya ne gzl gülüoz her gün biri gelsin de gülelim şaka tabiikide am komik oluolar yaaaaaaa
  • quote:

çok sevdim bu herifi haa

• quote:

bide ben gulem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.