bu knight_seday olayı ne bilenler buraya yazsın çoook merak ettim
topik kalabalığı için hakkaten özür dilerim ama acaip merak ettim
Gerçeği söylemek gerekirse bende çok merak ediyorum ama topic kirliliği olmasın diye açmadım Eğer zahmet olmazsa anlatıverin şu olayı
hacım günde saçma sapan konuları 5-6 kere açarsan millet sana sayınca sen aldırmadan devam edersen knight_salak olursun sende anladın?!
quote:
Orjinalden alıntı: celall
bu knight_seday olayı ne bilenler buraya yazsın çoook merak ettim
topik kalabalığı için hakkaten özür dilerim ama acaip merak ettim
ben anlatıyım
bu knight_sedat denen olay forumda çok bilinen bi arkadaştır üye olduğundan itibaren hergün en az 5 olmak koşuluyla en önemli konusu 'DC oluyorum' diye konu açan biridir.. bide bi konuyu 50 kerede açıklasak anladım diyip sonra ertesi gün aynı soru hakkında yine topic açmışlığı vardır
En büyük bombası da Pacheon skili olan şahin i nasıl alacağını sormuş, kendisine fatih kuş pazarından alırsın diyen arkadaştan da adres istemiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: Nomad_Soul
En büyük bombası da Pacheon skili olan şahin i nasıl alacağını sormuş, kendisine fatih kuş pazarından alırsın diyen arkadaştan da adres istemiştir.
bak onu unutmuştum güldürdün beni yaw
quote:
Ehehe ben de merak ettiydim ama konu açmaya gerek görmemiştim, iyi olmuş bu konunun açılması. Ben de sağda solda görüyordum knight_sedat diye ama merak etmiştim nedir ne değildir diye
beyler saolun bu eleman banlandımı yani bizide güldürürdü belki
quote:
quote:
çılgın sedatın kardeşi ajahahuuhazuhaejajja kkekek esisii ejejapzğğağa
süper ya kus pazarının adresi xD
yeni versiyonu osman_ali de çıktı ama oda banlandı
okuyunca aklıma geldi geçen venice serverında adamın teki ortak konuşmada ölünce noluyo diye sordu
biride yıkayıp gömüyolar dedi adamda teşekür edip gitti
YIKAYIP GÖMÜYOLAR HA ODA ÇOK KOMİKMİŞ YAW AMA BİZİM KINGHT_SALAK KADAR OLAMAZ TABİ ŞİMDİ BİDE OSMANIMIZ VAR ALLAH BİZİ BU K.O CULARDAN KORUSUN NE DIYEYIM
ya ne gzl gülüoz her gün biri gelsin de gülelim şaka tabiikide am komik oluolar yaaaaaaa
quote:
çok sevdim bu herifi haa
quote: