Şimdi Ara

Kim Hangi Serverda?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar her konuda konusuyoz suan kim hangi serverda oynuyo ve ne durumdasiniz

tartisiyoz konsuyoz ama cogumuz kim nerde oynuyo bilmiyoz yazanlara tskler

• kardes benwww.khadia.com clanımız var guzel ortam server super lvl 40 olana kadar biras zorlanırsın 40 dan sora kolay s
  • suan oynadığım server yok l2de.L2loyalde gmlik yapıyorum.aion oynuyorum.
  • Bilmiyorum ama Abyss 7x te basliyali ya 2sene olacak, ya 2seneyi gecti.
    Yani abyss 7x te oynuyorum.Boylede devam edecek...
  • Böyle milyonlarca konu açıldı bu forumda ama neyse şu anda ben herhangi bi serverda oynamıyorum gracia part2 inmesini bekliyorum indiği zaman bakıcam bi kaç server
  • selam arkadaslar ben TEON sererında oynuyorum x1 lag yokk guzel bir clanimiz var lvl 63 :D bir haftaya kalmaz lvl 70 + olurum yani ustu :D
  • Dragonlance de oynuyorum hala bırakamadım serverı gercı usenıorum fazla urasamam cunku pvp pk yapıorum serverda takılıorum ole.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cumcum hala bizim servera gelmistin yok okul yok is dedin biraktin.Zaman ayiramiyorum diyorsun
    Bakiyorum hic ciktigin yok o gunden beri
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Cumcum hala bizim servera gelmistin yok okul yok is dedin biraktin.Zaman ayiramiyorum diyorsun
    Bakiyorum hic ciktigin yok o gunden beri

Okul derdım yok benım ama bı ara ıs muhabbetım oldu o yuzden o sekılde oldu acıkcası cok uzun oynayamıorum gunde bır ıkı saat abyss uzun uzun oynamak gerekıo lvl olsun ıtem olsun baya bı zaman harcamak gerekıo sıkılıorum cok fazla oynayamıorum acıkcası hıghde bıle oynarken sıkılıp oyundan cıkıorum dragonlancede kasma derdım olmagıdından gırıorum pvp yapmaya yoksa abyss ustune server yok pıyasada keske cok onceden abyss baslamıs olsaydım heyecanım oynama ıstegım tazeyken suan ole deıl 40x bıle kasamıorum ...Yoksa sorun deıldı yanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 21 Kasım 2008; 0:17:53 >
  • Ben alternative-l2 de oynuyorum bi cok turk arkım var veyshell de bunlardan biri server de iyi bi konumdayız ama İspanyolları bi türlü alt edemedik adamlar cogunluk oldugunu icin kazanıolar:(
    İtemler zaten imzada yazıo yeni bi server e baslamak istiyorum
    bi arkla baslicaz ins yarın umarım bu sarar

• l2 loyal oynorm nick blackless 78 lvl glady bide elvenmiss var 72 lvl sps onuda ayarlamaya çalşorm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.