babalar bn xigenonda ve serverimden çok memnunum.......
bende xigenonda mage ve priest olarak oynuyom 3 tane dark eyes kestim rasgele +8lik 3 tane bii maul dieri bow dieri wood stafff +8 lik cıktı
Warrior olabilir Large Breaker Ne kadarda battlepriest aracı,silahı v.s olsada warriorlarda bi hataya düşüp kullanabilir
quote:
Orjinalden alıntı: JadeHeal26
knight arkadaşım mesajında armor a +6 large brekar yazmışsın... demekki str ci sin ama sora da giysilerine de chitin +7 falan yazmışsın o da int istio bu nasıl oluo peki??
arkadaşım benim bildiğim kim cypher serverında oynuyor.itemleri de 2 tane shell parcası +8 diğerleri +7 shardları +8/80 poison.
quote:
Orjinalden alıntı: path_fainder
beyler kim hangi serverda
quote:
Orjinalden alıntı: emre41
walla bana laf düşmez yeni üyeyim ama 53 lvl ares EMRE_41 {karus}
ana :) civcivini patlattığımız mage bu forumdaymış :)
bende aresteyim
Hepsi Karus 1 adet 60 LvL Elemental Lord 1 Adet 53 LvL Warrior 1 Adet 50 LvL RoGue 1 Adet 45 LvL Priest
Bunlar da Canım Sıkılınca Oynadıklarım;
1 Adet 33 LvL Mage - Human-Beramus 1 Adet 33 LvL Priest - Karus - Cypher 1 Adet 16 LvL RoGue - Karus - Olympia
Char layını 1 az abartmışmıyım ne
beyler ben artık olympiada yım
bu arada server : herserverda adamım war ama en fazla ares (el morad) ve cypher (karus)
OLYMPİA
jpko pathos
çok saçma topıc
ARES serverındayım bırakmazsam orda olmaya devam ederim :=)
Ben Cypherdayım lvl 60 paladin
BERAMUS TABİ Kİ !
TaBiki Xıgenon
şu anda bitek olympiadaki charla oynuyorum nick _ArDa_ lwl:52 bp im var moradım ve MEHTERAN clanındaym
Ben de xigenon da oynuyorum ve 58 magem var bir de 45+ mage satılıktır... ayrıca 42 warrior da satılıktır... isteyenler msj atabilir ve ya msn den ulaşabilir... serginhoo40@hotmail.com
cypher
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme