Şimdi Ara

Kim Milyoner Olmak İster? Mülakatlarına Çağrıldım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
115.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dEathLy's

Cep telefonum olsaydı telefon jokerin olurdum. Google amcadan anında aktarma yapardım vallahi

15.000'e kadar ne olursa olsun %50 Joker Hakkı'nı sakla. Eğer çok zorlanmazsan Telefon Jokerini'de harcamamaya bak.

AMA NE OLURSA OLSUN BARAJ SORUSUNA KADAR SEYİRCİ JOKER HAKKINI KULLAN.

Sonra sorular zorlaşınca bilemiyorlar

merhaba,ben seyirciyim ve biliyorum.
  • ıyı sanslar.
    1.soru c
    2.soru a
    3.soru c
    4.soru d kaynak sağlam rahat ol.
  • bu akşamki genç bile 5000 aldıysa bu forumdan biri 1milyonu alır gider diye düşünüyorum
  • Ben de biraz önce başvurdum ama bu mülakat olayı sarmadı. Antalya'dan İstanbul'a gitcem gelcem sonra çağırmayacaklar he.
  • vizord
  • O değilde şu sesli soru olayı çok saçma olmuş.
  • Telefon jokerini beni arayarak kullanabilirsin hocam kaynatiriz Şaka maka bol şans eğer çağırılırsan
  • Bol şanslar inşallah çıkarsınız
  • sanki işe alıyolar o ne öyle

dh rozeti takta bilek
  • la ben o Jurassic,Rihter sorularını felan da yapamazmışım.

Arkamdan sopa ile dürtseler dahi katılmam ben o yarışmaya valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Ivır zıvır mühendisi bulmak kolay, ben de az çok bilirim bişeyler ama edebiyat-şiir bilen birilerini bulmak gerek. O konularda fenalardayım..

İvir zivir muhendis ??? He he .... 2. 3 kitap oku ezber yap edebiyatci sair ol ;)
  • ilk 2 soruyu doğru bil sonra çekil 1000 lira fena para değil en azından eve dönüş paran çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

@darbelux Turkcell numarası diye hatırlıyorum 536'lı bir numaraydı hatta..

@hashus1099 Hangi oyuncu 4 büyük takımda oynamıştır, Jurassic park filminin yönetmeni, Richter ölçeğine göre en büyük deprem nerede ölçülmüştür vs. vs. gibi sorular vardı. Lisedeyken sınavdan çıktıktan sonra bile soru hatırlayamazdım bu iyi halim bak..

En büyük deprem Şili'deydi sanırım.
  • 1 milyon alırsan benide görürsün artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Paraya ihtiyacım var. En olmadı bunu deneyeceğim artık

benim de acil paraya ihtiyacım var, denemekte geç bile kalmışız
    müzik ve şiir kasmak lazım, sesli soruda patlamazsam kimse tutuamaz hüleyn beni

+1. Sesli soruda patlamazsak jokersiz 30 bin yapılıyor. Eee sonra çift cevap ve yarıyarıya ile de 60 bin yaparız. Mis gibi para. Ama sesli soru çok feci patlatıyor.

• Çıkacağın zaman yazarsın buraya izleriz seni.
  • İnşallah çıkarsın iyi bir miktar ödül kazanırsın
  • Hocam yol ücretleri için sponsorları filan var mı yoksa cebimizden mi ödüyoruz? Ben istanbul dışındayım çünkü.İstanbul içindeki birisi bu kadar zorlanmışsa, henüz aday adayının adayı olduğumuz bir yarışma için o kadar masraf edip İstanbula gitmek çok mantıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 29 Ocak 2012; 12:00:34 >
  • Yol parası ile ilgili konu açılmadı hiç, ben de talepte bulunmadım(bulunmazdım) zaten. İstanbul'da yaşamıyorum bu arada, Ankara'dan geldim..

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..
  • okumadım ama iyi şanslar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.