TV, radyo programı, veya şu anda izlediğiniz dizi ve filmleri bu konu altından yazalım.
Dexter - s08E04
Discovery Channel - MythBusters
Discovery Channel - Yukon'da Yaşam
National Geographics - KALAHARI
TV8 - O Ses Türkiye
Bloomberg HT - Yatırım Bülteni (Borsa tekrarı)
Bilimi seven gelişmiş, kültürlü ve sanata sanatçıya değer veren ülkelerde bu tarzda konular çok popüler olmasına karşın haliyle Türkiye'de pek popüler olamıyor.
Discovery Science - Bilim Kurgudaki Bilim
quote:
Orijinalden alıntı: fds14
Bilimi seven gelişmiş, kültürlü ve sanata sanatçıya değer veren ülkelerde bu tarzda konular çok popüler olmasına karşın haliyle Türkiye'de pek popüler olamıyor.
Discovery Science - Bilim Kurgudaki Bilim
Henüz takip ettiğim bir program yok. Discovery Channel programlarından ilgimi çekenleri izlemeye başlayacağım artık. Mesela Yukon'da Yaşam ve Bear Grylls
quote:
Orijinalden alıntı: mrsmrc
Henüz takip ettiğim bir program yok. Discovery Channel programlarından ilgimi çekenleri izlemeye başlayacağım artık. Mesela Yukon'da Yaşam ve Bear Grylls
Bear'ın programlar bir başkadır bağımlılık yapar
fds14F
kullanıcısına yanıt
Yapsın. Ben dünden razıyım
quote:
Yapsın. Ben dünden razıyım
İnanılmaz Kurtuluş, İnsan vs Doğa, Yabani Hafta Sonu, Yanlış Giden Senaryolar aklıma gelen bir kaç programı.
fds14F
kullanıcısına yanıt
Eyvallah hocam
quote:
Eyvallah hocam
Rica ederim en az 200 koca bölüm var iyi seyirler şimdiden
Show TV - Güldür Güldür
fds14F
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler
fds14F
kullanıcısına yanıt
Ben bearin sadace insan doğaya karşı biliyordum daha çok programı varmiş hakaten bağimlık yapıyor izliyiceğim tv varmı programları
quote:
Orijinalden alıntı: kayıpreal
Ben bearin sadace insan doğaya karşı biliyordum daha çok programı varmiş hakaten bağimlık yapıyor izliyiceğim tv varmı programları