< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Ahmet -- 3 Ağustos 2020; 20:14:38 > |
Kimetsu no Yaiba 2019 (5. sayfa)
-
-
-
Mangayı okuyayım dedim de çizimlere bakınca lobi işi olduğunu anladım, böyle bir manganın bu kadar satması yerde gökte havada imkansız. Büyük ihtimal sayılarla oynadılar
Animeye de puanım helalinden bir 7
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ufotable lobisinin hype oyunları bunlarquote:
Orijinalden alıntı: Elric.
Mangayı okuyayım dedim de çizimlere bakınca lobi işi olduğunu anladım, böyle bir manganın bu kadar satması yerde gökte havada imkansız. Büyük ihtimal sayılarla oynadılar
Animeye de puanım helalinden bir 7 -
Animenin popülaritesinden dolayı satışları patladı. Bunda ufotable ın payı çok büyük. Mesela 19.bölümdeki fight mangada gayet sıradanken anime de harika yaptı adamlar.quote:
Orijinalden alıntı: Elric.
Animeye de puanım helalinden bir 7 -
Kimetsu No Yaiba için Ufotable'dan daha iyi bir stüdyo olamazdı zaten.
Mangasını okuyanlar bilir %90 aksiyon bu seri. Dünyanın bir derinliği yok.
Fightları da Ufotable'dan daha iyi yapabilcek stüdyo yoktur sanırsam.
Heaven's Feel 3. filmi düşşe de izlesek
Kısacası dünya derinliği olmayan animeleri genelde sevmesem de Ufotable her animeyi izlettirir. Çizim Müzik 10/10 olduğu için biraz da ilerleyen bir hikaye koyunca akıp gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 22 Eylül 2020; 18:32:58 > -
Bu animenin puanı neden bu kadar yüksek ? İki bölüm izledim hiç sarmıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çizim ve Müzik olarak o yıl diğer tüm animelerden kat kat iyiydi. 19 . Bölümde zirveye ulaşıyor sonra düşüyor.quote:
Orijinalden alıntı: dsaewq
Bu animenin puanı neden bu kadar yüksek ? İki bölüm izledim hiç sarmıyor.
Bu anime neden bu kadar popüler veya puanı yüksek tek kelime ile cevabı var
UFOTABLE -
Anladım hocam, benim için en önemli olan şey hikaye. Bunun hikayesi sıradan ve hiç ilgi çekici değil, devamında neler olacağı o kadar belli ki hiç merak ettirmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23
Çizim ve Müzik olarak o yıl diğer tüm animelerden kat kat iyiydi. 19 . Bölümde zirveye ulaşıyor sonra düşüyor.
Bu anime neden bu kadar popüler veya puanı yüksek tek kelime ile cevabı var
UFOTABLE
Alıntıları Göster
Hemen izleyeceğim
İzlemediyseniz Re:Zero izleyin.quote:
Orijinalden alıntı: dsaewq
Anladım hocam, benim için en önemli olan şey hikaye. Bunun hikayesi sıradan ve hiç ilgi çekici değil, devamında neler olacağı o kadar belli ki hiç merak ettirmiyor.
Alıntıları Göster -
Türkçe mangasını nerden indirebiliriz?
Filmin süresi 1 saat 57 dakika olacakmış.
@Ken Rock https://serimanga.com/manga/kimetsu-no-yaiba
Buradan indirilemiyor sanırım ama serinin tamamını okuyabilirsin.
-
Kesinlikle kendi kültürünün tarihinde yer alacak olan anime, bunu net olarak ifade etmek isterim.
-
Bende bakiyordum hocam sagol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 11 Ekim 2020; 21:16:42 > -
Film Japonya da gösterime girdi. Deli gibi izleniyor. 10 milyon dolar gişe ile Japonya da ilk gün rekorunu da kırmış. Filmin kalitesi ilk sezona göre çok yüksekmiş. Biz 2021 in ilk çeyreği veya ikinci çeyreğinin başında izleyebileceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 18 Ekim 2020; 16:14:55 > -
Öyleyse iyi, bir ölçüt olur mu bilmiyorum ama bazı platformlarda yüksek puan alırken mal'da 7,75 şuan tabi fazla puan veren yok ilerde değişir muhtemelen.
edit: 8,27 olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 28 Ekim 2020; 17:25:17 > -
hocam hic bir yere dusmemis mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: erkahnhocam hic bir yere dusmemis mi?
Hayır. Düşmesi en az 4 ayı bulur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X