Şimdi Ara

Kimi Raikonen Lotus Renault ile F1'e geri döndü! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2. Kez tekrarlıyorum 18 yarıştan 11inde şampiyonluk mücadelesinde 'olmayan' bir pilotun en hızlı turu alması ne kadar ironik değil mi? 2007 interlagos tek yarışlık bir yardımdı ve 2 yarışta 17 puan kapatıp son yarışa gelen bir pilota yapılması gereken birşeydi sonuçta..
    Çok sıkı bir rai fanıyım bu yüzden ki 2 senedir f1 izlemiyorum. Raikkonenin sözkonusu sezonda üstü kapalı mesaj içeren demeçler verdiğini hatırlıyorum.
    Neyse herkesin fikri kendine,umarım raikkonen bu tartışmaya değecek bir sezon geçirir. .)
  • hocam bir soru,
    2010 ve 2011 de Kimi, Alonso ya göre sizce ne kadar başarılı olurdu? Alonso dan daha başarılı olabilir miydi?
  • İki sezonu da çok uzaktan takip ettim. Takip etmek denirse.. Raikkonen başarılı olabilirdi fakat farklı bir takımda. Raikkonene ferrari arabası vs. yakışıyor olabilir ama tam bir ferrari pilotu olamadı fikrimce. Bunun gerçekleşmesi için ferrarinın raikkonene ayak uydurması gerekir bu da imkansız ki ferrarinin kendi içinde ne kadar katı bir takım olduğunu biliyorsundur. Bu yüzden alonsonun (kırmızı içinde berbat gözükmesine rağmen) ferrari ile daha iyi uyum sağladığı belli. Ki massanın vasat geçen 2 sezonuna rağmen alonsonun ferrari adını yüksekte tutabilmesi takdire değer.
    Sonuç olarak olmamış bir şeyden bahsediyoruz. Belli olmaz belki ferrariyle iyi işler çıkarabilirdi,sonuçta ihtimallerden bahsediyoruz. Ama gerçekçi olursak d
    ediğim gibi alonso 2 sezonda daha başarılı ve, görev adamı olmakta zorluk çekmiyor.
    Alonso ile raikkoneni pilotluk bakımından karşılaştır(a)mam,ikisi ezeli rakiptir zaten=) 2005 sezonu başabaş geçmişti hatırlarsan .) İkisi de birbirinden üstün..

• Raikonen'in bu yıl başarılı olacağını sanmıyorum. Seneye belki podyum için oynar...
  • ahahaha yıl olmuş 2012, haala kimi F1'e geri dönecekte ,rekabetçi bir araç koltuğu bulacakta,podyumu görecek diyenler var yaaaa BEYLER...
    adam rallici oldu orada da battı.. illa hatırlatalımmı bunları ?

2012 sezonu yine Efsane pilot Alonso ve iyi pilot vettelin sezonu olacaktır...
  • efsane provakatör gelmiş seviyorum ben bu adamı ya, renk katıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 18 Şubat 2012; 21:15:59 >
  • Avatar ile yorumlar ancak bu kadar bütünleşir Harika ya adam efsane.
  • Zamanında çok izlerdim Kimi Raikonen' i falan bilirim ordan da daha sonra Schumi bıraktı Hakkinen bıraktı falan tadı kaçtı takip etmedim F1 'i bu sene izlenebilir o kadar şampiyon bir anda yarışcak umarım çekişmeli bir sezon olur.
  • Vay harbiden efsane geri dönmüş. thekeys
  • takım arkadaşı romain grosjean mış..petrov ise alonsonun kiracısı olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

ince takip etmeyenler böyle düşünür tabi.
    uyumayın!
    2008 sezon başında Kimi sezonu harika götürüyordu.
    sonraları şansızlıklar başladı yarışları ya bitiremedi ya da başka uğraşanlar -Hami gibi, yarış dışı kalmalar- Kimi sezondan koptu. sıralama turlarında takım emri ne arıyor? sıralamalar dahil Massa açıkca daha hızlıydı. ve sezon ortasından şampiyonluk potasına iyice giren Massa oldu. sonra takım otomatikman Massa yı destekledi. Kimi de bu konuda yardımcı olmak zorunda kaldı.
    sırf takım bu sene yani 2008 de de Massa şampiyon olsun diye bir düşünceleri yok idi. kaldı ki Kimi yi ben Massa dan daha çok severim. DH müdavimleri bunu bilir ve bu şekilde doğrusunu yazmaya çalışıyorum.
    esas Massa nın şampiyonluğu Ferrari pit ekibinin 2008 de singapur GP de takılı kalan benzin hortumu ve N.Piguet skandalı belirlemişdir. Massa Singapur da daha iyi sonuçla bitirecekti.kazanacaktı yanılmazsa singapur GP yi. ve Hamilton a gitti şampiyonluk...

o benzın hortumu var ya o anı çok iyi htrlyrm nasıl üzüldm aynı zamanda çok da sinir oldm nasıl olur byle bi hata puanlar şampynlk kaçtı gtti elden çok üzmştü beni...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.