Şimdi Ara

kiminle pvp yapsam acaba???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bu topic in önceki topic e benzememesi en büyük temennim

bildiğiniz üzere artık sorulardan fazlasıyla sıkıldık biraz arada rekabet ve eğlence olsun diyorum

işte yapılablecek birşey

1) charın bilgilerini girmek ve sana kafa tutanı beklemek
    2) bilgileri girilmiş chara hodrimeydan okumak
    3) ister özele ister genelde yer ve zaman verilerek pvp yapılması

UYARI= Lütfen yendim---ezik---bak şu akıllıya--- gibi küçük düşürücü ifadeleri kullanmayalım

• spartada 60-64 arası elinde 8d almamıs (int ise 8d silahı olabilir) her turlu arkadası pvp ye beklerim

bu bi oyun eglenmek lazım

pm Agnesse
  • eğer charım düzelirse greece de 71 lvl üzerinde 8d olmayan arkadaşlar pvp yapabilirim
  • Olmpyusta 40 lvl full str glavier var üstünde 5 degree armor set elinde 38+3 blue glavie var fight yapmak isteyen varsa burdan yazsın
  • HERCULES te Lv 57-60 Glavier -- 57- 62 Nuker arkadaşlarla Pv yapabilirim .,
    Lv 58 full str Glavierim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveT0Kill -- 22 Temmuz 2007; 1:00:05 >
  • kusura bakmayın konu biraz dağılıyo ama hi 30 lvl aşağısı yokmu pvp isteyen allah aşkına
  • hercules 16 lvl gerçekten lvl ıma uygun varsa gelsin yada persia 19 lvl ikiside olur gerçekten ne yapabilirim benim elimdende bu geliyor.
  • ben Redsea'de 44 lv. Full str glavieciyim. 40-49 arası kişilerle pvp'ye açıgım fakat gerçekten 2 gundur pvp'ye davet ediyorlar thief kıyafetleri ile tam olarak kaç lv oldukları anlaşılmıyor fakat çok ilginç skillerle çok ilginç damageler verip beni sinir ediyorlar.

o yuzden lutfen herkez kendine göre rakip bulsun.

edit:imla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardStarr -- 22 Temmuz 2007; 1:29:51 >
  • Gelin troyda charımı satmadan bi pvp yapak ağzımızın tadıyla ama lag olmaz inş. :)) Lv 66 yım 67-66 nuker Yada aynı lvlimde birisiyle kapişrik Sosun hariç. :) Kendime arkadaş arıyorum aradığıma uyacak dediğimi yapacak xD
  • gel yeni serwer odine 34 lvlım
  • Pacific e de beklerim

80 lvl pure str blade full farm ...

varsa ben seni yerim diyen burdayım
  • eldorado sunucusunda 34 lvl elimde sos +3 32lvl swod kalkan +3 yapmak isteyen??
  • hepsinle yap ndn olmasın¿
  • 45 lvl full str GREECE bekliyorum
  • 38 lvl full int spear.. server zeus pvp yapmak isteyen varsa beklerim..
  • Eldorado da 36 lvl elimde 35 spear üstüm full sos set pvp yapmak isteyen str istiyorum (33-39)arası
  • yap hepsinle gitsin
  • Alexander da 34 36 arası herkesi beklerim 36 lvl im full str glavier (full int 37 de olur)
  • pasificte blader haric herkesle sunlu sunsuz herkesi beklerim^^ lvl 80^^
    ps:bladerla pvp asla yapmam ezuq:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AvRiL_ -- 23 Ağustos 2007; 15:37:02 >
  • Venice'de varsa beklerim +75 üstü .. Farketmez ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.