< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kimler ODTÜ Kazandı? (2. sayfa)
-
-
hacettepe cs gelmiyor bana.
ben top olmayan bir üniversitede okumam zaten.
Şu an %50 bilkent ctis, %30 ödtü mech, %20 gazi tıp
diye düşünüyorum.
amaç girişimcilik iş kurma ıvır zıvır. ctis kolay bölüm bu işlere daha çok vakit ayırabilirim.
-
O senin bileceğin iş de.
hacettepe cs ctis i yalar yutar.
ha girisimci olucam diyorsan en iyi üni itüdür bence.( yüzyıllık forum tarihinde bana itü övdürdünüz ya) ama yiğidi öldür hakkını yeme. İtü çekirdek itünün en iyi olusumudur.
bilkentte neyin girisimciligini yapcan birde kardesim ya da odtude. Girisimci adam istanbulda olacak benim nezlimde. 🤔
Valla ilginç çarsın ama eğlencelisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardesimizi forumda gördügüm kadarıyla 2-3sene odtu makinada okusa kafaya sıkar ha bide girisimci olmayı hedefliyormus valla reis iyi trol güldürüyor arada beni.
kanka kelimelerle anlatılamayacak derecede sevdiğim kız bilkent'te okuyor, milyon dolarlar verseler istanbula gitmem.(ciddi)
-
Hocam top üniversiteden kastın ilk 3 ise bilkent ilk 3te değil. Hacettepe cs mezunlarının durumuna bir de bilkent ctis mezunlarının durumuna bakın isterseniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilkent top 1'de.
ben niye mezunlara bakayım ki kendime bakarım. hiçbir ctis mezunu benim sıralamamı yapmadı. mevcut hacettepe cs mezunlarının %99'u da benim sıralamamdan düşük sıralamalarla girdi. hiçbiri ile denk değilim.
-
Ctis özelinde konuşuyorsanız top 1de size katılıyorum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baskan kac k yaptın sen allah askına 😗 bilkent ctis tavan 2.1-2.2 flnmıs ( makinaya gidebilsen makina yazardın yani 2.6dan kötüsün) hacettepe cs de 2.5k dan ii yapan 30küsür kisi rahat vardır. Valla uzun zamandır forumda gördüğüm en iyi trolsün yada cok değişik bir adamsın.
hicbir dedigin birbirini tutmuyor. 2 mat neti az yapsan Hacettepe cs gelmezmis yks ye fazla anlam yüklemeyin demiyorum artık kimseye 😬
22 girişliyim. makine tutuyordu, hacettepe cs tutmuyor.
-
Bana da ovdurduler ituyu gecen sene çok fazla, hayat cok garip
Hani 1k ile 300k arasında fark görmek istiyorsan bulursun da 2k ile 20k arasında bir fark hiçbir şekilde yok. Sınırlı bir müfredatı, bir-iki yıllık çalışmayı ölçen bir sınav bu, o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 28 Ağustos 2024; 14:45:54 > -
Nasi yani yuce yekase sinavi bu hayattaki her seyin tek metrigi degil mi yani???
Konu - mesajlar uyumsuzluğu
doğru diyorsun reisim.
ben artık üni bölüm mevzusuna takılmıyorum, kendime bakarım diyorum adamlar bölümüm üzerinden vurmaya çalışıyor.
-
Bunu 150. olan adam soyleyince kendimi onemli biri gibi hissettim teşekkür ederim
ne diyo bu @bounlukizaraniyorv2
Konu ODTÜ den ctis e gelmiş koptum awk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X