quote:Orijinalden alıntı: tankobunny quote:Orijinalden alıntı: kıpçak+kk quote:Orijinalden alıntı: tankobunny Cici olana bir yalan söliyip kapıyı kapatmadan ayrılmak :) neme lazım bekler beklemez bilinmez ama denemekde fayda var hocam problem olmıyacaksa yaş kaç? 14 01 86 başkan (mesaj bekletme işi canımı sıkdı) :) valla hocam 4 senen daha var bence
quote:Orijinalden alıntı: tankobunny quote:Orijinalden alıntı: eysidi Slm asl? Başkan makara yapıyorsun dimi:) yalnış gelmiş arkadaş ,omegle yan sütüdyoda
quote:Orijinalden alıntı: kıpçak+kk quote:Orijinalden alıntı: tankobunny quote:Orijinalden alıntı: eysidi Slm asl? Başkan makara yapıyorsun dimi:) yalnış gelmiş arkadaş ,omegle yan sütüdyoda
çümleten günaydın ben yatmıyorum ama duş yapıp işe hazılanıcam bugun nasıl calişicam bilmiyorum ama dayanıcam işllah :)
quote:Orijinalden alıntı: tankobunny çümleten günaydın ben yatmıyorum ama duş yapıp işe hazılanıcam bugun nasıl calişicam bilmiyorum ama dayanıcam işllah :) nerde çalışıyosun
quote:Orijinalden alıntı: kıpçak+kk quote:Orijinalden alıntı: tankobunny çümleten günaydın ben yatmıyorum ama duş yapıp işe hazılanıcam bugun nasıl calişicam bilmiyorum ama dayanıcam işllah :) nerde çalışıyosun pm attım başkan reklam olmasın diye senin yaş kaç
quote:Orijinalden alıntı: tankobunny quote:Orijinalden alıntı: kıpçak+kk quote:Orijinalden alıntı: tankobunny çümleten günaydın ben yatmıyorum ama duş yapıp işe hazılanıcam bugun nasıl calişicam bilmiyorum ama dayanıcam işllah :) nerde çalışıyosun pm attım başkan reklam olmasın diye senin yaş kaç benim yaş 19
quote:Orijinalden alıntı: kıpçak+kk quote:Orijinalden alıntı: tankobunny quote:Orijinalden alıntı: kıpçak+kk quote:Orijinalden alıntı: tankobunny çümleten günaydın ben yatmıyorum ama duş yapıp işe hazılanıcam bugun nasıl calişicam bilmiyorum ama dayanıcam işllah :) nerde çalışıyosun pm attım başkan reklam olmasın diye senin yaş kaç benim yaş 19 vay be kendimi yaşlı hissettim aramızda cok yok ama yinede insan özlüyor o yaşları! özel deil se neden bu saat de ayakdasın? :)
quote:Orijinalden alıntı: tankobunny quote:Orijinalden alıntı: kıpçak+kk quote:Orijinalden alıntı: tankobunny quote:Orijinalden alıntı: kıpçak+kk quote:Orijinalden alıntı: tankobunny çümleten günaydın ben yatmıyorum ama duş yapıp işe hazılanıcam bugun nasıl calişicam bilmiyorum ama dayanıcam işllah :) nerde çalışıyosun pm attım başkan reklam olmasın diye senin yaş kaç benim yaş 19 vay be kendimi yaşlı hissettim aramızda cok yok ama yinede insan özlüyor o yaşları! özel deil se neden bu saat de ayakdasın? :) hocam ben 2.öğretimim o yüzden uyku yok gözümde güneşi görünce yatarım ben
4 senelik okumuyor isen oku muhakkak üni için askerlik zor şey hele 15 ay inan bana cekilmiyor bende sana akıl vereyim :)
quote:Orijinalden alıntı: tankobunny 4 senelik okumuyor isen oku muhakkak üni için askerlik zor şey hele 15 ay inan bana cekilmiyor bende sana akıl vereyim :) 4 yıllık işletme okuyorum
quote:Orijinalden alıntı: kıpçak+kk quote:Orijinalden alıntı: tankobunny 4 senelik okumuyor isen oku muhakkak üni için askerlik zor şey hele 15 ay inan bana cekilmiyor bende sana akıl vereyim :) 4 yıllık işletme okuyorum Senin adına inan cok sevindim durumun varsa oradan master yap ozaman ki bir nasiyatım dokunsun :)
quote:Orijinalden alıntı: tankobunny quote:Orijinalden alıntı: kıpçak+kk quote:Orijinalden alıntı: tankobunny 4 senelik okumuyor isen oku muhakkak üni için askerlik zor şey hele 15 ay inan bana cekilmiyor bende sana akıl vereyim :) 4 yıllık işletme okuyorum Senin adına inan cok sevindim durumun varsa oradan master yap ozaman ki bir nasiyatım dokunsun :) Nasipse ne varsa hepsini yapacam
işallah :) bir de sarfoşun sözüne güven olmaz derler insan kasınca alkollude olsa mantıklı şeyler söliye biliyor
quote:Orijinalden alıntı: tankobunny işallah :) bir de sarfoşun sözüne güven olmaz derler insan kasınca alkollude olsa mantıklı şeyler söliye biliyor
quote:Orijinalden alıntı: tankobunny akşam saat 11 de aldığım sigaranın sonuncusnu yakdım ölmezsem iyi (: alkolün yanında sıgara iyi gidiyor hocam sıgara içmeyen biri olarak alkol oldumu mutlaka yanında sıgara içerim
Keşke kafan güzelken görseydim konuyu :D Dicektim ki farzet karşıdan 3 DH'den Liseli geliyor onları vururmusun diye =)