Oyunu uzun suredir askıya almıs bulunanlardanım. Kasma işi maalesef beni Kasıyor Ama yeni Platin paketle 80 e Char kasarım bukez heralde. Ama paket geldi Server gelmedi bukez Hala beklemedeyim ... Bir bekliyen ben miyim ??? K2 şimdiye kadar Yeni bir server acmıs olması gerekiyordu ... Yoksa daha yeni server fln olmuyacak mı
Var mı yeni server bekliyen arkadaslar? Şimdiden toplanalım
Yeni SErver Yeni Lagler Zaten Lag Var Gelmesın Hıc BEklemıyom
quote:
Orjinalden alıntı: T0p0ski
Yapma ustad Gelse baslamaz mısın sen Yeni bir aşk yeni bir server lazım
quote:
Orjinalden alıntı: selcukk2
quote:
Orjinalden alıntı: T0p0ski
Yapma ustad Gelse baslamaz mısın sen Yeni bir aşk yeni bir server lazım
Yok Usta Baslamam Ona HArcıcagım Vakıtı ARdream Yaparım Bosuna En Az 2 hafta Lag Olcak Oyunda Zaten
olsun ya lag olcak ama yeni bir heyecan yeni droplar yeni db atmalar
bende bekliyorum
bende bekliyorum ama yaza gelcek diye söylentiler inş.allah yaza gelir para biriktiriyom şuan plantinyum pre alırım
yeni server gelince platinium preden cok para kazancaklarını bildikleri icin getirirler
bende bekliyorum
Yaz Tatilinde Açılır inş Yeni Server Yeni Server Human Asas Ardream Kralı Dignity Gelior..
Biz we 4 arkadas gercekten saglam bi sekilde baslıycaz ardream clanı kurcaz dies we cypher da oynadık daha once artik bi grup halinde yeni server da ardream clanı kurmayı planliorz 5 kisiyiz 2 assassin 1 warrior 1 priest we 1 mage yeni server'ı bekliorz...
ben we 4 arkadas olucak pardon
quote:
Orjinalden alıntı: CanoZzz
Biz we 4 arkadas gercekten saglam bi sekilde baslıycaz ardream clanı kurcaz dies we cypher da oynadık daha once artik bi grup halinde yeni server da ardream clanı kurmayı planliorz 5 kisiyiz 2 assassin 1 warrior 1 priest we 1 mage yeni server'ı bekliorz...
benide alın
Orc olucaz we kendi clanımızı kurcaz clanın ismini we charcter isimlerini wermiorm cunku cobucak calıyorlar yeni server geldiginde belirticem...
quote:
Orjinalden alıntı: CanoZzz
Orc olucaz we kendi clanımızı kurcaz clanın ismini we charcter isimlerini wermiorm cunku cobucak calıyorlar yeni server geldiginde belirticem...
zaten almazsınızda ben zaten orc olmam 4ever human