quote:Orjinalden alıntı: junk en çok kimleri indirmek istiyosunuz? ewreninizi yazmayı unutmayınnn ALINTIDIR...(ogame forumundan) 2. evrenin 6. sını geçenlerde beni indirdi çünkü ve hala peşimi bırakmıyo
quote:Orijinalden alıntı: dj0054quote:Orjinalden alıntı: junk en çok kimleri indirmek istiyosunuz? ewreninizi yazmayı unutmayınnn ALINTIDIR...(ogame forumundan) 2. evrenin 6. sını geçenlerde beni indirdi çünkü ve hala peşimi bırakmıyo BOL MADENİ OLAN HERKEZİ
quote:Orijinalden alıntı: KaPTaN XBOL MADENİ OLAN HERKEZİAlıntıları Göster 1)bana saldiran herksesi 2)madeni bol olanlara 3)ittifakımın dusmanlarına
quote:Orijinalden alıntı: junk1)bana saldiran herksesi 2)madeni bol olanlara 3)ittifakımın dusmanlarınaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: junk 1)bana saldiran herksesi 2)madeni bol olanlara 3)ittifakımın dusmanlarına +1 en dorusu
quote:Orijinalden alıntı: imamogluquote:Orjinalden alıntı: junk 1)bana saldiran herksesi 2)madeni bol olanlara 3)ittifakımın dusmanlarına +1 en dorusuAlıntıları Göster Bol madeni olanları
quote:Orijinalden alıntı: ManiA_ButcheRBol madeni olanlarıAlıntıları Göster bana 2 defa saldıran bi eleman vardı, üst ittifaga şikayet ettim, artık rahatım
quote:Orijinalden alıntı: BARISbana 2 defa saldıran bi eleman vardı, üst ittifaga şikayet ettim, artık rahatımAlıntıları Göster hepsine yetecek filom olrsa hepsine ...
quote:Orijinalden alıntı: _AlexiShepsine yetecek filom olrsa hepsine ...Alıntıları Göster Ölüm yıldızı ve Ay'ı olan herkese...
quote:Orijinalden alıntı: CW_DoktorayÖlüm yıldızı ve Ay'ı olan herkese...Alıntıları Göster 4 evrende PAMELA AND THE İMFAMUS indirmek isterdim
quote:Orijinalden alıntı: junk1)bana saldiran herksesi 2)madeni bol olanlara 3)ittifakımın dusmanlarınaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: junk 1)bana saldiran herksesi 2)madeni bol olanlara 3)ittifakımın dusmanlarına Çok haklısın kardeş...Bende senin gibi düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: serhat1995quote:Orjinalden alıntı: junk 1)bana saldiran herksesi 2)madeni bol olanlara 3)ittifakımın dusmanlarına Çok haklısın kardeş...Bende senin gibi düşünüyorum.Alıntıları Göster gerci bikaçtane dusman war bana ama onları hep indiriyom onlar hala karışıyor
quote:Orijinalden alıntı: junkgerci bikaçtane dusman war bana ama onları hep indiriyom onlar hala karışıyorAlıntıları Göster 12. evrende ozmo diye birisi var onu zaten indiremes bile ittifak sağolsun yardım ederler
quote:Orijinalden alıntı: MalâyaniGecen gece saldırmama 5 dakika kala filoyu kaldıran adamı. Ama artık onu indirecek bir filom yokquote:Orjinalden alıntı: .KafKef. Gecen gece saldırmama 5 dakika kala filoyu kaldıran adamı. Ama artık onu indirecek bir filom yok
quote:Orijinalden alıntı: infrabluequote:Orjinalden alıntı: .KafKef. Gecen gece saldırmama 5 dakika kala filoyu kaldıran adamı. Ama artık onu indirecek bir filom yok Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: infrablue quote:Orjinalden alıntı: .KafKef. Gecen gece saldırmama 5 dakika kala filoyu kaldıran adamı. Ama artık onu indirecek bir filom yok
quote:Orijinalden alıntı: Malâyaniquote:Orjinalden alıntı: infrablue quote:Orjinalden alıntı: .KafKef. Gecen gece saldırmama 5 dakika kala filoyu kaldıran adamı. Ama artık onu indirecek bir filom yok Alıntıları Göster 2. evrenin 6. sı dh de mi acaba yaa tanıyan varsa sölesin bıraksın artık peşimi gene gitti filo yeterrrrrrrrrrrrrr
quote:Orijinalden alıntı: dj00542. evrenin 6. sı dh de mi acaba yaa tanıyan varsa sölesin bıraksın artık peşimi gene gitti filo yeterrrrrrrrrrrrrr Alıntıları Göster 8. evrende ''cavit'' diye biri vardı benim ilk filomu indiren adam bana 2500 puana mal olmuştu Şimdi güçlendim intikam alcam ama adamı bulamıyom
quote:Orijinalden alıntı: JCKL8. evrende ''cavit'' diye biri vardı benim ilk filomu indiren adam bana 2500 puana mal olmuştu Şimdi güçlendim intikam alcam ama adamı bulamıyomAlıntıları Göster 8.evren 6.cisi var onu indirecem stranger'di sanırım. 500.000 HA ile dalicam bişeyleri ters görecek