Şimdi Ara

Kimlik Kartı ile E-imza Kullanımı (REHBER) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
6
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kart okuyucunun 2. eli 50 liraya bulunabiliyor. Evdeki herkesin e imzasi oldugunu dusunecek olursak herkes tek bir okuyucu kullanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 1 Ocak 2023; 13:5:50 >
  • aşağıdaki firmalar güvenilir mi? kart okuyucu nerden tercih etmeliyiz @ÇevreMühendisi

https://www.e-duvar.com.tr/paket/eimza-yenileme

1 Yıllık E-İmza Yenileme

725TL

12 Taksit Seçeneği

2 Yıllık E-İmza Yenileme

1.025 TL

12 Taksit Seçeneği

3 Yıllık E-İmza Paketi

1.150 TL

https://turmobkep.com.tr/cozumler/eimza

1 Yıl

• Yeni E-imza
    • 900,00 TL
    • E-imza Yenileme
    • 800,00 TL

2 Yıl

• Yeni E-imza
    • 1.050,00 TL
    • E-imza Yenileme
    • 950,00 TL

3 Yıl

• Yeni E-imza
    • 1.250,00 TL
    • E-imza Yenileme
    • 1.150,00 TL

https://kamusm.bilgem.tubitak.gov.tr/urunler/nitelikli_elektronik_sertifika/fiyatlandirma.jsp

ÜrünFiyat

1 yıllık Nitelikli Elektronik Sertifika (NES)(E-İmza)540,00 TL (450 TL + KDV)

2 yıllık Nitelikli Elektronik Sertifika (NES)(E-İmza)660,00 TL (550 TL + KDV)

3 yıllık Nitelikli Elektronik Sertifika (NES)(E-İmza)780,00 TL (650 TL + KDV)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lafata -- 10 Haziran 2024; 18:56:13 >

• Güncel kimlik kartı elektronik imza satın alma başvuru linkleri eklendi. Bugün kimlik kartıma 3 yıllık elektronik imza yüklemesi yaptım. Hizmet devam etmekte arkadaşlar. Fahiş fiyatlar ile e-imza satın almanıza gerek yok, 3 yıllık e-imza'yı 995 tl ye satın alabilirsiniz.

• lafata kullanıcısına yanıt

kimlik kartı e-imza hizmetini sadece e-guven ve turktrust firmaları sağlıyor. usb e-imza kullandım fakat fiyatlarının pahalı olması sebebiyle tavsiye etmiyorum. Herkes kimlik kartı e-imza hizmetini kullanırsa çok daha uyguna bu hizmeti alabiliriz.

Kimlik kartı ile 3 senelik e-imza sertifikası 995 tl

usb e-imza satın alırsanız 2420 tl. tercih sizin. usb e-imza satın alırsanız aynı firma üzerinden devam etmek durumunda kalacaksınız.

Kimlik Kartı ile E-imza Kullanımı (REHBER)
  • Kiosklardaki sorunlar en aza indirilmiş, ehliyet belgelerinin kimlik kartlarına yükleme işlemleri yapıldığından kioskların çoğu aktif durumda. Size yakın bir kiosktan e-imzanızı yükleyebilirsiniz.

• Merhabalar arkadaşlar farklı cihaz almaya gerek var mı?

Sertifikayı nereden almamı tavsiye edersiniz. ilk defa alacağım tedirginim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

kimlik kartı e-imza hizmetini sadece e-guven ve turktrust firmaları sağlıyor. usb e-imza kullandım fakat fiyatlarının pahalı olması sebebiyle tavsiye etmiyorum. Herkes kimlik kartı e-imza hizmetini kullanırsa çok daha uyguna bu hizmeti alabiliriz.

Kimlik kartı ile 3 senelik e-imza sertifikası 995 tl

usb e-imza satın alırsanız 2420 tl. tercih sizin. usb e-imza satın alırsanız aynı firma üzerinden devam etmek durumunda kalacaksınız.

Kimlik Kartı ile E-imza Kullanımı (REHBER)

Yurtdışındayken de kullanmak için en mantıklısı hangisi? Kimlik kartı okuyucusu alsam bu şekilde yurtdışında da kullanabilir miyim?

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

e imza yüklerken kimlik pin i de değiştirmiştim kiosk ta ancak e devlet üzerinden yapılan sorgulamada ilk verilen pin i gösteriyor, değişen pin i güncellemiyor e devlet sorgulama sistemi böyle garip bir durum var.

• tedarik T kullanıcısına yanıt

farkli cihaz almana gerek yok, turjtrust iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

Yurtdışındayken de kullanmak için en mantıklısı hangisi? Kimlik kartı okuyucusu alsam bu şekilde yurtdışında da kullanabilir miyim?

Alıntıları Göster

yurtdisinda kullanirsin, 3 yillik alirsan iyi olur, 1 yillik alirsan her sene kiosktan yenilemen gerekir

• dede06 kullanıcısına yanıt

degistirdigin pin gecerlidir, yada degistirememissindir

• Arkadaşlar kimlik kartınız üzerinden e-imza kullanacaksanız ehliyetinizi kimlik kartınızı yüklememenizi tavsiye ederim, ehliyetimi kimlik kartıma yükledikten sonra e-imza kullanılamaz duruma geldi bilginize. Sanıyorum tekrar e-imza yüklemek gerekecek.

• Arkadaşlar cok acil e imzaya ihtiyacim var. Yurtdışında yasiyorum ve sadece 1 hafta Türkiye deyim. En hizli mobil veya e imza yi nasil temin edebilirim
  • Mobil imza alirken bir sertifika saglayicisina ihtiyac var mi? Yani mobil imza basvurusu yapsam turkcele benden bir Turkrust ( örnek olarak ) bilgisi mi isteyecekler ?
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt

Turktrust sitesi uzerinden sertifika satin alip ayni gun kiosktan yukleyebilirsiniz

• biyikliadam kullanıcısına yanıt

Hayir, mobil imza alirsanız ayrı bir sertifika satarlar size. mobil imza süreci uzun ve sancılı. en basiti kimlik kartı e imza almak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.