< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 1 Ocak 2023; 13:5:50 > |
Kimlik Kartı ile E-imza Kullanımı (REHBER) (2. sayfa)
-
-
aşağıdaki firmalar güvenilir mi? kart okuyucu nerden tercih etmeliyiz @ÇevreMühendisi
- https://pttkep.gov.tr/e-imza/
- 1 Yıllık e-İmza 829,00 TL
- 2 Yıllık e-İmza 1.159,00 TL
- 3 Yıllık e-İmza 1.499,00 TL
https://www.e-duvar.com.tr/paket/eimza-yenileme
1 Yıllık E-İmza Yenileme
725TL
12 Taksit Seçeneği
2 Yıllık E-İmza Yenileme
1.025 TL
12 Taksit Seçeneği
3 Yıllık E-İmza Paketi
1.150 TL
https://turmobkep.com.tr/cozumler/eimza
1 Yıl
- Yeni E-imza
- 900,00 TL
- E-imza Yenileme
- 800,00 TL
2 Yıl
- Yeni E-imza
- 1.050,00 TL
- E-imza Yenileme
- 950,00 TL
3 Yıl
- Yeni E-imza
- 1.250,00 TL
- E-imza Yenileme
- 1.150,00 TL
https://kamusm.bilgem.tubitak.gov.tr/urunler/nitelikli_elektronik_sertifika/fiyatlandirma.jsp
ÜrünFiyat
1 yıllık Nitelikli Elektronik Sertifika (NES)(E-İmza)540,00 TL (450 TL + KDV)
2 yıllık Nitelikli Elektronik Sertifika (NES)(E-İmza)660,00 TL (550 TL + KDV)
3 yıllık Nitelikli Elektronik Sertifika (NES)(E-İmza)780,00 TL (650 TL + KDV)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lafata -- 10 Haziran 2024; 18:56:13 >
-
Güncel kimlik kartı elektronik imza satın alma başvuru linkleri eklendi. Bugün kimlik kartıma 3 yıllık elektronik imza yüklemesi yaptım. Hizmet devam etmekte arkadaşlar. Fahiş fiyatlar ile e-imza satın almanıza gerek yok, 3 yıllık e-imza'yı 995 tl ye satın alabilirsiniz.
-
kimlik kartı e-imza hizmetini sadece e-guven ve turktrust firmaları sağlıyor. usb e-imza kullandım fakat fiyatlarının pahalı olması sebebiyle tavsiye etmiyorum. Herkes kimlik kartı e-imza hizmetini kullanırsa çok daha uyguna bu hizmeti alabiliriz.
Kimlik kartı ile 3 senelik e-imza sertifikası 995 tl
usb e-imza satın alırsanız 2420 tl. tercih sizin. usb e-imza satın alırsanız aynı firma üzerinden devam etmek durumunda kalacaksınız.
-
Kiosklardaki sorunlar en aza indirilmiş, ehliyet belgelerinin kimlik kartlarına yükleme işlemleri yapıldığından kioskların çoğu aktif durumda. Size yakın bir kiosktan e-imzanızı yükleyebilirsiniz.
-
Merhabalar arkadaşlar farklı cihaz almaya gerek var mı?
Sertifikayı nereden almamı tavsiye edersiniz. ilk defa alacağım tedirginim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisikimlik kartı e-imza hizmetini sadece e-guven ve turktrust firmaları sağlıyor. usb e-imza kullandım fakat fiyatlarının pahalı olması sebebiyle tavsiye etmiyorum. Herkes kimlik kartı e-imza hizmetini kullanırsa çok daha uyguna bu hizmeti alabiliriz.
Kimlik kartı ile 3 senelik e-imza sertifikası 995 tl
usb e-imza satın alırsanız 2420 tl. tercih sizin. usb e-imza satın alırsanız aynı firma üzerinden devam etmek durumunda kalacaksınız.
Yurtdışındayken de kullanmak için en mantıklısı hangisi? Kimlik kartı okuyucusu alsam bu şekilde yurtdışında da kullanabilir miyim?
-
e imza yüklerken kimlik pin i de değiştirmiştim kiosk ta ancak e devlet üzerinden yapılan sorgulamada ilk verilen pin i gösteriyor, değişen pin i güncellemiyor e devlet sorgulama sistemi böyle garip bir durum var.
-
farkli cihaz almana gerek yok, turjtrust iyidir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sucre MaricruzYurtdışındayken de kullanmak için en mantıklısı hangisi? Kimlik kartı okuyucusu alsam bu şekilde yurtdışında da kullanabilir miyim?
Alıntıları Gösteryurtdisinda kullanirsin, 3 yillik alirsan iyi olur, 1 yillik alirsan her sene kiosktan yenilemen gerekir
-
degistirdigin pin gecerlidir, yada degistirememissindir
-
Arkadaşlar kimlik kartınız üzerinden e-imza kullanacaksanız ehliyetinizi kimlik kartınızı yüklememenizi tavsiye ederim, ehliyetimi kimlik kartıma yükledikten sonra e-imza kullanılamaz duruma geldi bilginize. Sanıyorum tekrar e-imza yüklemek gerekecek.
-
Arkadaşlar cok acil e imzaya ihtiyacim var. Yurtdışında yasiyorum ve sadece 1 hafta Türkiye deyim. En hizli mobil veya e imza yi nasil temin edebilirim -
Mobil imza alirken bir sertifika saglayicisina ihtiyac var mi? Yani mobil imza basvurusu yapsam turkcele benden bir Turkrust ( örnek olarak ) bilgisi mi isteyecekler ? -
Turktrust sitesi uzerinden sertifika satin alip ayni gun kiosktan yukleyebilirsiniz
-
Hayir, mobil imza alirsanız ayrı bir sertifika satarlar size. mobil imza süreci uzun ve sancılı. en basiti kimlik kartı e imza almak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X