Şimdi Ara

Kimlik Kaybetme Cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Hafta önce kimliğlmi kaybettim muhtarlığa gittim nufus müdürlğüne gittim kimliğimi çıkarttım ordaki memur cezayı 2 hafta içinde ödeyip makbuzu getir dedil ama ödemek istemiyorum.Cezası da az bişey değil 80 lira.ödemesem bir sorun çıkar mı. Birde bizim muhtar tayyip seçilirse af gelicek ödemene gerek kalmayacak dedi. Af geldi mi ödemem gerekiyor mu. Özet: Kimliğimi kaybettim cezasını ödemek zorunda mıyım? Cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 80 lira mı ? Her muhtarlık kafasına göre alıyor sanırım.Ben 65 liraya çıkarttım toplam sanırım ya da cezası 65 liradır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler acıklıga kavusturayım olayı tümüne verirsen 4de 3 nü veriyosun 60.75 e denk geliyor o da artı5-6 tl masraf alıyor 65-66 civarı tümünü vermzsen 85+ oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2RooLdegilim

Beyler acıklıga kavusturayım olayı tümüne verirsen 4de 3 nü veriyosun 60.75 e denk geliyor o da artı5-6 tl masraf alıyor 65-66 civarı tümünü vermzsen 85+ oluyor

Edit:Ödemekle yükümlüsün affı bilmem ama uzatırsan faiz biniyor 15 gün içinde ödemen gerekiyor sanırım..
  • yok mu daha fazla bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kaybetmede ceza yok, ikincisinde vardı galiba ya da ben yanlıs biliyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.