Şimdi Ara

kimse anlamadi galiba sorumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • skystar 2 tv kartım var ve progdvb auto setup türkçe son versiyonunu indirdim kurdum turksati izlesem hotbird çalışmıyor hotbird i izlesem turksatı izleyemiyorum bu ikisi arasindaki gecişi de karıştıra karıştıra zor buluyorum ve kolay olmuyor bana bu konuda yardımcı olun lütfen iki uyduyuda hiç ayar yapmadan nasıl izleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faryd -- 23 Temmuz 2005, 12:21:40 >

• İki çanak arasına bağlanan dıseq ayarını yapmanız gerekir
  • tamamda nasıl işte?
  • bu iki uyduyu izlemem için hangi programların ve ayarların yapılacağından bahsederseniz. mesele progdvb kullanmaya çalıştım program iyi güzelde iki uyduyu ayarlayamadım. altdvb kurdum programı hiç anlamadım skydvb kurdum onda çözdüm yani iki uydudanda ayar yapmadan aldım görüntüleri fakat o programdada kanalları bulmak felan öldürüyor valla. ne yapacam şaşırdım valla
  • kardeşş progdvb iyidir iyi...

settings/diseqc aç abi sonra 1.0 2.0 seç abi. sonra yeşil yuvarlaklardan ilkine çift tıkla sana gelen yerde turksatı yada hotbirdi seç. senin diseq anahtara ilk hangi uydu takılıysa onu seç. ikincisinide aynen. diseqc anahtara ilk giriş turksatsa ilk yeşile turksat ikinci giriş hotbirdse ikinci yeşile hotbird. bunu bilmiyosan deneme yanılma ile 4ünü de farklı kombinasyonlarla dene. belki ilk değilde üçüncü türksattır belli olmaz. deneyerek bulcan.

http://www.skyvision-tv.com/download/Channels.zip kanal listesi var channels diye. eğer sende yoksa diye yani.

neyse işte abijim deneme yanılma...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.