Çevrede görüyorsun birbiri için ölen aşıklar, sevgililer falan var. Kız çok seviyor oğlan ölüp bitiyor. Beni sevebilme ihtimali olan biri olunca ya onu acıtmış birinin güvensizliğiyle sevmiyor yada çok uzaktaki bir eski sevgilinin ızdırabıyla aşk acısı çekiyor. Kaldı ki bu detaylardan sonra ben artık inanmama aşamasını bir kaç kilometre geçip beni kimsenin sevmeyeceğini biliyorum. Bu konu kilit yani. Uzun ilişki sonrası sendromumu vize haftası gerilimi mi bilmiyorum ama bayadır içinde bulunduğum bir kaygı bu, siz neler düşünüyorsunuz, sadece bana ait bir şizofrenik durum değildir umarım ?
Lirik hata raporu veren wiki. iftiharla acılarını sundu!
Gerçekten pozitif düşüncelerin için teşekkür ederim, bir anda ruhum umutla doldu ve tam hayat adına güzel şeyler düşlerken bir anda telefonuma bir mesaj geldi, elim ayağım titredi, tit tir titremeye başladım, usulca ellerimi telefonun tuşlarına götürüp mesajımı açıp baktıgımda " adam eksik lan halı sahada kaleci olun mu " mesajını okuyunca dünya başıma yıkıldı.
quote:
Orijinalden alıntı: wikiyazilim
Gerçekten pozitif düşüncelerin için teşekkür ederim, bir anda ruhum umutla doldu ve tam hayat adına güzel şeyler düşlerken bir anda telefonuma bir mesaj geldi, elim ayağım titredi, tit tir titremeye başladım, usulca ellerimi telefonun tuşlarına götürüp mesajımı açıp baktıgımda " adam eksik lan halı sahada kaleci olun mu " mesajını okuyunca dünya başıma yıkıldı.
Kadersiz kardeşim sonuna kadar bi umutla okudum, sonunda da iş yerinin ortasında kopardın beni..