Şimdi Ara

Kimse Yokmu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar HP IPAQ HX 2100 markalı bi tane pocket pc aldım.bu pocket pcde WINDOWS MOBILE 5.0 NT ingilizce yüklü.fakat bunu beceremediğim için türkceye cevirmek istiyorum.bunu yapmam mümkünmü? mümkünse nasıl yapabilirim

olmazsa windows 2003 se türkce yükleyebilirmiyim bunu yapmam mümkün mü

bu arada sitesinizi bir oyun oyunarken duydum call of duty cok iyi içerikli ve canlı bi site emeği gecen herkeze teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TpT|RoNiN -- 5 Temmuz 2006; 17:02:58 >

• güncel arkdaşlar lütfen az yardım edin pls
  • kimse yokmu arkdaşlar yardım edecek
  • KİMSE YOKMUUUUUUUUU :(
  • acayip yardım ettiniz çok sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TpT|RoNiN -- 5 Temmuz 2006; 22:23:29 >
  • hp nin sitesinde varmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _frd_ -- 6 Temmuz 2006; 0:37:51 >
  • 1 türkçesi yok
    2 türkçeleştirme hp sitesinde var
  • kardeş..
    benim bildiğim ne 2003'te nede 5.0'da türkçeleştirme malesef yok..

bazı sitelerde 'türkçeleştime' adı altında cd'ler satılıyor ama onlar bir nevi yama gibi bişey..
    yani sana tam olarak 'türkçe' bir işletim sistemi sunmuyor..

bende zamanında çok uğraşmıştım..

bana soracak olursan,ben hiç bıdıklama bırak ööle kalsın derim..
  • abi 2003 ün türkcesi var benim diğer toshibamda o ayrıca mpx200 ümdede 2003 türkce var hp sitesinde olan ise paralı farklı bi program için en sonunda hpdeki adamla konuştum önümüzdeki 2-3 ay içinde türkce yamanın hp tarafından kullanıcılarına verileceklerini belirrttiler

yorumlarınız yardımlarınız ve görüşleriniz için tşk
  • DOSTUM TELEFONU ÜRETEN FİTMAYA BASVURMAN GEREKMEKTE ROM UPGRADE EDILMESI GEREKIYO
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.