Şimdi Ara

Kimsenin desteğine ihtiyacımız yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burak oyundan çıktıktan sonra Galatasaray gol atınca taraftara bir el hareketi yapmıştı, sonra başladı iyice küfürler. Bıdı bıdıya gerek yok.
  • Ya bir de niyeyse Trabzon taraftarının neden Burak ve Selçuğu protesto ettiğini anlayamamak nasıl bir kafa yapısıdır? Olcan'da bizden size gitti, hiç gördünüz mü protesto edildiğini, küfür edildiğini?

Aradaki farkı bulun hadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord15

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: Overlord15

90 dakika küfrettiniz galatasarayın size ne kötülüğü oldu selçuk burak 2012de ben 2. Şampiyonluğumu kazandım dedi bu mu karşılığı. Galatasaray iyi oynamadı yenildi sorun sizin yaptıklarınız

2012de Burak yoktu. Üye ban.

Biliyoruz 11-12 sezonunda olmadığını. 12-13te aynı ifadeyi kullandı. Araştır istersen. Hatta volkanla haberleri çıkmıştı milli takımda da 2.şampiyonluk falan diyorlar mı diye volkan da bizim yanımızda demiyorlar demişti

Selçuk ve Burak birlikte derken Selçuk'un zaten 1 şampiyonluğu vardı. Yani 3 demeliydi, 2 değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aritmik

gs liler boş yapmasın...burak ve selçuk olayının dünyada bir sürü örneği var.

figo real madride gitti barcelona taraftarı her maç küfürler etti figoya..

en basiti sizler..emre belözoğlu da gs de şampiyonluklar kazandı hatta uefa kupasını bile aldı..2008 e kadar sevdiğiniz saydığınız adam fenere gitti diye her maç sövüyosunuz...

burak,selçuk bu takımda şampiyon olmuştur..ben asla küfretmem bu 2 oyuncuya..zira olcan da öyle..geçen sene takımın ayakta kalmasının sebebiydi olcan.. ama küfreden binlerce kişiye de niye küfrettin diyemezsin..

önce kendini düzelt,sonra başkalarını eleştir.

sizin takım 86 dan beri olamıyo galiva

• quote:

Orijinalden alıntı: brian heriot

quote:

en basiti sizler..emre belözoğlu da gs de şampiyonluklar kazandı hatta uefa kupasını bile aldı..2008 e kadar sevdiğiniz saydığınız adam fenere gitti diye her maç sövüyosunuz...

burak,selçuk bu takımda şampiyon olmuştur..ben asla küfretmem bu 2 oyuncuya..zira olcan da öyle..geçen sene takımın ayakta kalmasının sebebiydi olcan.. ama küfreden binlerce kişiye de niye küfrettin diyemezsin..

Heee olamiyoruz. Varsin bi 50 sene daha olmayalim. Varsin nice sampiyonluklarimiz daha calinsin. Bizim gonlumuzun sampiyonudur TS. Bize gore en buyuk takimdir TS. Varmi otesi ?..

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Orijinalden alıntı: brian heriot

quote:

Heee olamiyoruz. Varsin bi 50 sene daha olmayalim. Varsin nice sampiyonluklarimiz daha calinsin. Bizim gonlumuzun sampiyonudur TS. Bize gore en buyuk takimdir TS. Varmi otesi ?..

Şampiyon olmamıstır burak ve selçuk o ts de 86 son sampiyonlugunuz galiba onu diyom sen sevgiden girmissin

• ben küfüre karşıyım küfür edenlerin hepsinin bilinçli ettiğini düşünmüyorum. sürü psikolojisi diye birşey var. he bu demek değildir gene doğru yaptılar. ama birkaç kendini bilmezin yaptıgını bir camiaya bağlayamassınız. hea burak vs bende sevmiyorum sevmek zorunda değilim. ancak bu bana anasına küfür etme hakkıda vermez. ama şuda bir gerçekki trabzonspor çok yaralar aldı taraftar ciddi anlamda küs ve problemleri var vs sıkıntı yani bunlardan doğuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.