Şimdi Ara

kimYA seWENLeer, kimyaCILar EL kaldırsın:):) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: baycan87

bende odtü kimys öğretmenliğindeyim bence çok zevkli lab işleri felan ....

bende seviyom kimya lablarını,deney meney felan ama fizik lablarından nefret ediyom
  • Ben de Sözel ciyim

İstiklal Marşini Uyak Şemasini Bularak Okurum
  • sözellll??o da ne ?şimdi kimyadan bahsederken oldu mu yaa:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Ben Lise 2'ye gidiyorum sayısalcıyım. Hoca iyi değil pek ama kimyaya bayılırım.

Biyoloji hariç bütün sayısal dersleri severim. Kimya ve fiziği özellikle çok seviyorum

Bizim sınıfta da çoğu kişi kimyadan nefret ettiğini söylüyor ama nedeni öğretmen. Yoksa hepsi kimyayı yapabilecek sevecek insanlar

dostum bende lise2 yim bana kimya çalıştırrımısn ya gerçekten diyom kimyam çok kötü gaz basıncı fln var o konuları işliyosanız bana biraz anlat yaw yoksa 0 alcam

• Kimyayı severim en iyi yaptığım fen dersim hele p.v=n.r.t formülünün hastasıyım bu formül çok işime yararr
  • öff bende lise 2 yim sayısal derslerin hepsine bayılırım saten sayısal öğrencisiyim ama naptıysam olmad bu kimya sınawında hepsi karıştı birbirine sanırım çok berbat bişe alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 13 Kasım 2006; 19:30:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ne@rmiss

Kimyayı severim en iyi yaptığım fen dersim hele p.v=n.r.t formülünün hastasıyım bu formül çok işime yararr

YA BU FORMULU BENDE BİLİYORUM AMA NERDE İŞİME YARICAK BİLMİYORUM

BİDE NAZİF KOBAK DİYE ÜNLÜ KİMYA HOCASI VAR ONU TANIYAN VARMI???
  • Lise sonum, lise 1 deyken kimyayı gerçekten severdim (taa ki mole kadar :D ). Lise 2 de kimyadan soğudum, ıkına ıkına geçtim adeta :).
    Şimdi ise kimya bilmeyen bir kimyacımız var, kimya bilen bir kimya uygulamacımız var, ah yer değiştirselerdi de.. Cuma da sınav var büyük ihtimalle zayıf alacam iyi çalışmadım gerçi daha var vakit hadi hayırlısı
  • bildiiniz ii kimya siteleri wwar mııı???
  • link vermek yasak ama

w w w . k i m y a e v i . o r g

aslında çok iyi siteler yok ama bunda baya bilgi var
  • Daha lise 1'im Şu ana kadar hiç sorunum olmadı çokda severim ama mol gözümü korkutuyor
  • Lise 2 Sayisali gec goruruz seni Zor mor ama eglenceliseviyorum cozmesini
  • Osmangazi Kimya Mühendisliği 4. sınıf okuyorum. Benim lisede en sevdiğim der kimyaydı.O yüzden bu bölümü yazdım ama gelince gördüm ki kimya ile kimya mühendisliği çok farklı şeylermiş. Kimya müh. okumayı düşünen arkadaşlar buna dikkat etsinler. Kimya çok zevkli bir bilim dalı. İyiki bu bölümü okuyorum.
    not: kimya mühendisliği öğrenimi çok zor haberiniz ola ama labaratuarlar çok zevkli
  • kimyaevini biliorum ya o da olmasa battık saten:)cidden lablar olmsa çekılmes buu bolum.mesela bgn lab.ı patlatıoduk çok zewklıydı:)
  • up
    ya beyler bana msn den mol kavramı ve gaz çalıştırabilecek bi yardımsever varmı acaba lise 2 yim lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 28 Kasım 2006; 19:12:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.