Benim de favorim bu. Ayaklar hep üvey evlat muamelesi görür. En azından böyle hoş bir görsellik seyre değer. Süper olmuş bence...
Benim gözümde ayaklar hiç bir zaman üvey evlat değildir. Aslında bunlar gerçekten güzel şeyler. Ama bizim çoğu kişiliğini yitirmiş kızlarımız güzellk ya da süslenme adına bir sürü iğrençlik yapıyorlar. Tabi erkekler de onlardan geri değil. Aslında gerçekten çok güzel şeyler yapılabiliyor.
Ellerin ellerin ve parmakların Bir nar çiçeğini eziyor gibi Ellerinden belli oluyor bir kadın Denizin dibinde geziyor gibi Ellerin ellerin ve parmakların
Zaman ne de çabuk geçiyor Mona Saat onikidir söndü lambalar Uyu da turnalar girsin rüyana Bakma tuhaf tuhaf göğe bu kadar Zaman ne de çabuk geçiyor Mona
Birkaçı hariç beğenmedim :-/
Teşekkürler Veysel abi
benim yazdıklarım niye görünmüyor
süpermiş.
Tüm teşekkürler için; rica ederiz arkadaşlar.
quote:
Orjinalden alıntı: etusch
benim yazdıklarım niye görünmüyor
Mail ile uyarı geldiğinde uzun yorumunu görmüştüm ama burda neden çıkmadı ben de bilmiyorum. Yazını yapıştırayım;
quote:
Orjinalden alıntı: fuducuk
Benim de favorim bu. Ayaklar hep üvey evlat muamelesi görür. En azından böyle hoş bir görsellik seyre değer. Süper olmuş bence...
Cevabın;
Benim gözümde ayaklar hiç bir zaman üvey evlat değildir. Aslında bunlar gerçekten güzel şeyler. Ama bizim çoğu kişiliğini yitirmiş kızlarımız güzellik ya da süslenme adına bir sürü iğrençlik yapıyorlar. Tabi erkekler de onlardan geri değil. Aslında gerçekten çok güzel þeyler yapılabiliyor.
Ellerin ellerin ve parmaklarýn Bir nar çiçeðini eziyor gibi Ellerinden belli oluyor bir kadýn Denizin dibinde geziyor gibi Ellerin ellerin ve parmaklarýn
Zaman ne de çabuk geçiyor Mona Saat onikidir söndü lambalar Uyu da turnalar girsin rüyana Bakma tuhaf tuhaf göðe bu kadar Zaman ne de çabuk geçiyor Mona
teşekkür ederim ve teşekkür ederim
güzel original bi sanat ben de daha zarif duranları tercih ediyorum sade bi figür olabilir
geçici olmasa da uzun sürenlerden, 6 ay felan varmıdır ki
Çok abartılılar.
Bazıları çok abartılı. Sade olanlar biraz daha güzel...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme