Şimdi Ara

Kinetik Enerjiyle Çalışan Saatlerde Durma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
57.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence kinetik klavye olmalı.bizim gibi hergün pc başında tuşa basan kişiler için.tuşlara bastıkça kendi enerjisini üretip PC'nin aldığı elektrik açığını kapatır.
  • @P€N€MY
    bunu anlıyabılmen ıcın senınde bır kac gun kullanman gerekırki aradaki o ince farkı anlayabılesın, benim kelime dağarcım tarif etmeye yetmez. Saat erkeklerin kullandığı en buyuk aksesuardır ancak yukarıda anlatmak istediğim çok başka o saniyenın kayarak hareket etmesi, mekanızmanın mukkemmel işleyişi, rotor dan çıkan o ses...

dipnot: Gunde 9-10 saat koluma taktıgım saat aldığımdan berı hıc durmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

@P€N€MY
    bunu anlıyabılmen ıcın senınde bır kac gun kullanman gerekırki aradaki o ince farkı anlayabılesın, benim kelime dağarcım tarif etmeye yetmez. Saat erkeklerin kullandığı en buyuk aksesuardır ancak yukarıda anlatmak istediğim çok başka o saniyenın kayarak hareket etmesi, mekanızmanın mukkemmel işleyişi, rotor dan çıkan o ses...

Aynen katılıyorum, mekanik saatten sonra diğer saatler insanla konuştuktan sonra robotla konuşmak gibi oluyo

• pili en az 5 sene giden saatler için yok kinetik yok güneş enerji vs. gibi ıvır zıvırlar çıkartan üreticileri esefle kınıyorum
  • bende 3 - 5 ay önce almıştım bir kinetik saat gayet güzel işliyor 24 saatten sonra anca duruyor gece uyurken durması çok kötü markası nedir
  • bende orj. seiko kinetic saat var. ve yatarken falan durmuyor. kolumda olduğu sürece hiçbi şekilde durmadı su ana kadar ancak çıkartıp kenara koyacam kaç saat sonra öyle duruyor. geri oynatınca saat kendini otomatik ileri alıyor zaten. seninki dursa bile calısınca kendini o anki saate alması lazım çakma falan mı seninki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

@P€N€MY

Eyvallah. Kullanmadığım için bilmiyorum tabi ama dediğin tarzda farklı görsel ve kullanım özelliklerine sahipse bir şey diyemem zevk meselesi.

• Kendini ileri alan Seiko kinetik saatler bildiğim kadarıyla elektronik. Yani bütünüyle mekanik bir saat değil ve zaten kendisini ileriye alıyor olması bunu gerektiriyor.

Yaklaşık bir aydır Jacques Lemans'ın tamamen mekanik bir saatini kullanıyorum ve çok memnunum. Şimdiye kadar hiç durma sorunu olmadı.
  • Bende var babamdan kalma 35 senelik bi Seiko.
    6-7 saat taksam 1.5-2gün durmadan gidiyor. Bence zırt pırt durmaması lazım, en azından bendeki öyle değil.
  • valla dediğiniz gibi sağa taktım 2 saqattir tık yok durmak yok yola devam diye bağırıyor saat
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Buda pilli zaten, zemberek falan da yok, standart otomatik saat gibi dönen bir çark var o bubir binini çevirir ve pili doldurur, bu saatlerde zamanla pil ve kapasitor bozulur, sonra kaldır at, en güzeli seiko5 tam oto almak, bu saat kurmadir, aynı mekanizma bobin yerine zemberegi kurar ve durmaz, günde 2 postayada gerek kalmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var sadece araç kullandığım zaman sorunsuz çalışıyor.
  • Bendeki saat de 1 civarında duruyor Saat gece 1 buçuk gibi gündüz de o saatlerde duruyor. Ne gibi bir sorunu var acaba. Hadi gece koldan çıkınca diyelim de, gündüz kolumdayken durması sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.