Şimdi Ara

kingdevil23 takas sagol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sagol kingdevil23 hakikaten namuslu bi insanmışsın ama unutma ağlayanın malı gülene fayda vermez
    gerçi ben salagım ha aptal niye insanlara inanıyorsun :) neyse inş okursun bunu bak bana zarar verdin başkalarına verme inş Allaha emanet ol :=)

• dolandirildin?
  • evet ama Allah büyüktür kimsenin hakkı kimsede kalmaz o charda ona yar olmaz adam Allah diyince inandık bundan sonra Allah diyenede inanmayacam :) level item bunlara insan oynayarak sahip olabilir yeniden ama bazı degerler var şeref haysiyet iman inanç gibi bunlar sonradan elde edilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzerdem -- 13 Ocak 2008; 0:20:03 >
  • walla benimde biraz kanıp kaynamıstı ona karsı
    çok nazikti ve saygılı yazıyordu
    ama off yine çig süt emmişlere geldik g.o.
  • ben kaybetmem ki alt tarafı bir oyun hakkımı helal etmem olur biter bunlar Allaha inanmamaya devam etsin bakalım diger tarafda ne hesap verecekler
  • bugünlerde forumda niyeti bozuk insanlar dolaşıyor geçen günde benim başıma geldi GenerouS adlı biri çarımı çaldı fakat çarımı geri almasını bildim bu adamında üyeliğini iptal etmesi için num@n abiyle görüştüm adamın üyeliği iptal oldu diyeceğim tek şey şu dikkatli olmanız bu arada geçmiş olsun kardeşim .
  • sagol giden gitti geri alamadım ne yazık ki canımız sagolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: AGA_OGLU

bugünlerde forumda niyeti bozuk insanlar dolaşıyor geçen günde benim başıma geldi GenerouS adlı biri çarımı çaldı fakat çarımı geri almasını bildim bu adamında üyeliğini iptal etmesi için num@n abiyle görüştüm adamın üyeliği iptal oldu diyeceğim tek şey şu dikkatli olmanız bu arada geçmiş olsun kardeşim .

Biz AGA_OGLU ile cok iyi bi takas yaptik :) Ama cok serefsiz var forumda.. Dikkatli oLun (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzerdem

sagol giden gitti geri alamadım ne yazık ki canımız sagolsun

mrb ılk once gecmıs olsun hangı serverde basladın ıstersen senınle bırlııkte bende baslamak ıstıyorum buguna kadar kımseye kazık atmadım aksıne yedm :) ıstersen senle beraber baslamak ıstıyorum
  • Geçmiş Olsun arkadaşım.. Adına Üzüldüm. Gerçekten bu Tür Olaylar
    ßiz ve Forumdaki ARkadaşları Çok üzüyor.. İnŞallah Char'ı En kısa Zamanda Alırsın..
  • giden gitti vs deyip birakma kesn kodu varsa elinde ticket at, veya dolandiran sahsin adres ve isim bilgisi varsa pesini birakma.

pm den de soyledigim gibi seni dolandiran sahis istanbulda ise her turlu yardimci olurum, adres ve isim yeterli.

bu arada oguz arkadasimizla benimde takasim olmustu kendisi guvenilirdir. herkezi kendisi gibi sandigi icin boyle oldu, iyi niyet iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 13 Ocak 2008; 22:13:42 >
  • öncelikle hepinize cok teseküür ederim elimde sadece clik and buy numarası var kesn kodu olmadıgı icin
    attıgım tickette yardımcı olamayacaklarını söylediler Cia_Soldier henüz bir karar veremedim ama istersen seninle akarada birlikte char kasabiliriz sıfırdan sen war ben priest yavas yavas oynarız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.