Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
11
Favori
3.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Genelde güzel yorumlar var ilk oyun ile alakalı. İzlenimlerimde o yönde önceden bana hitap etmiyor diye ertelediğim oyunlara şans veriyorum. Dönemini iyi yansıtsın, Hikayesi, kurgusu güzel olsun. Kombat mekaniği aynı mı yoksa ilerledikçe değişiyor mu merak ediyorum hocam. :)

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Hocam kombat mekaniği evet aynı ama kendinizi geliştirdikçe seviye atladıkça çok zevkli hale geliyor. Başta maalesef çoğu kişi bırakıyor kombatın zorluğundan. (Emsallerine kıyasla zor cidden alışmak)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Peki kombat olayını kavradığımız da oyunun eğlenceli hale geliyor mu hocam. Veya bana önerebileceğiniz herhangi bir şey var mı?

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Aynen kombatı çözdükten sonra çok daha zevkli hale geliyor. Hocam ilk oyunu oynayalı epey olmuştu ama hatırladığım kadarıyla oyun kendisi de bir questte kombatı öğretiyodu. Kılıcın geliş açısına göre önleme vs yapıyosunuz ya da siz farkli açılardan vurmaya çalışıyosunuz. Şaşırtmaca filan da vardı galiba. Dediğim gibi kombatla ilgili gerekirse video filan izleyin. 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Anladığım kadarıyla kombat işi biz oyunculara bırakılmış. Kendi seviyemiz veya level atladıkça kılıcımızı seri veya hamleyi ona göre daha da arttıran özellikler var. Bir göz atayım hocam. Oyun hakkında bilgiler için ise ayrıca teşekkür ederim. :)

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Oradan alayım bari epic iade edip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kingdom Come: Deliverance 2 - 8 Developer Tips for Surviving | IGN First

IGNyoutube
    Don't miss our exclusive Kingdom Come: Deliverance 2 tips from the developers themselves, premiering on December 9 at 9am PT/ 12pm ET/ 5pm GMT / December 10 at 4am AEDT. The Kingdom Come: Deliverance 2 release date is February 4, 2025, for Xbox Series X/S, PS5 (PlayStation 5), and PC. Stick with IGN for the rest of December as we'll have plenty more from Kingdom Come: Deliverance II, including interviews with the Warhorse Studios devs, KCD2 gameplay features, and more. #KingdomComeDeliverance2 #Gaming #Games
    https://www.youtube.com/watch?v=0zBW53lDdoY
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.