Evet. Amaç olabildiğince %100'e yakın bir localizasyon olması, opsiyonel dublaj dahil. Başka bir SS daha (Font daha Türkçe'ye ayarlanmadı.): DIPNOT: "Dünya" sözcüğü "Alem" sözcüğü ile değiştirilecektir. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TopazTK -- 19 Ağustos 2022; 0:36:19 > |
KİNGDOM HEARTS SERİSİ TÜRKÇE YAMA İSTEK (2. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
eline sağlık dostum eminim seveni bekleyeni oynayanı olacaktır
-
Merhaba dostum bu yama ile acaba tüm 1.5 +2 5 hd remix paketi Türkçe mi olacak? Birde bildiğim kadarıyla bu paketlerin içinde filmlerde var onlarda Türkçe olacak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed değer -- 19 Ağustos 2022; 20:5:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabildiğince.
-
Anlıyorum hocam, zor bir proje. Kolay gelsin.
Hocam acaba yama da hiç yol katedebildiniz mi? Merakla bekliyoruz vallaha.
Adam kayboldu. Büyük ihtimalle yama iptal olmuştur.
İşleri vardır. İptal olacağını pek sanmam başka modlarla uğraşıyordur. Youtube kanalına bakındım KH için güzel modlarda çalışmış adam elbet o modları iyileştirmekle yada başka projelere de uğraşıyordur.
-
Kaybolmadım. Kingdom Hearts Re:Fined benim zamanımdan bayağı alıyor şu anda.
Birde öğretmen olduk oda çok vurdu.
Yakında bu proje için bir Discord Server kurarım.
-
Discord server kuruldu mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed değer -- 24 Şubat 2023; 12:8:10 >
Abi yama ne durumda acaba?
-
Merhabalar, bayağıdır bir haber yoktu benden hesabı kaybettim, ancak şu anda bir Discord Sunucusu kuruldu yama için!
Aşağıdaki davet kodu ile girebilirsiniz:
s6dyx572
-
Davet geçersiz
-
davet kodunu yenileyebilir misin hocam şuan geçersizde
-
Galiba sunucuyu kapatmış. Ben girmiştim sunucuya ama şu an bir şey göremiyorum. Yeterli desteği görmediği için yamayı yapmaktan vazgeçmiş olabilir.
Sanmıyorum daha doğru düzgün yama üzerinde uğraştığını duyurmadı daha sonra konu açar illaki konun altında yazı olarak paylaşınca tabi kimse görmez ve destek vermez.
-
Umarım devam eder yama çalışması.
Bu arada Discord sunucusunu hesabı çalınmış diye kapatmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X