Bildirim
Kingdom Online Territory Wars (ALFADAN)
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun güzele benziyor ön yargı ile yaklaşmamak lazım skill bar hp mp bar köşedeki harita party bar aynı kodan kopyala yapıstır olmus gibi sanki mapte morodona benziyor umarım koxp benzemezde az zevk alırız. -
nereden indiricez tr için ne zaman aktif olucak ? -
Önümüzdeki yaz açılsa bari
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten çok zevkli gözüküyor.Yakın zamanda kapalı beta süreci başlar diye tahmin ediyorum en fazla 3 ay -
oyun çok hoşuma gitti başlamayı düşünüyorum takipteyim -
Knight'ın kendine has bir havası vardı,gitmiş o havası.Ama oynayacağım tabi -
knight online'deki kaliteleri! burdada devam edeceği kesin. offical forum yalakalari her forumda kingdom online'yi bas bas birşeymiş gibi yedirme arayışında.. bunlara para pul yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: NaturalDevil
knight online'deki kaliteleri! burdada devam edeceği kesin. offical forum yalakalari her forumda kingdom online'yi bas bas birşeymiş gibi yedirme arayışında.. bunlara para pul yok.
Official forumda tek bir postum bile yok. Ben sadece alfaya seçilenlerden biriyim ve oyun bir çok yerde knight online 2 olarak adlandırıldığı ve oynarken ciddi anlamda benzediğini düşündüğüm için ve tabiki oyun bir Noah System Games oyunu olduğu için insanların meraklarını gidermek amacı ile videoları çekip yayınladım. Her konumun altına abuk sabuk ithamlarda bulunmaktan vazgeçerseniz sevinirim.
DİP NOT :
Oyunu yapan firma bile knight online' dan sonra onun iyi özelliklerini taşıyan yeni bir oyun yapmak istediklerini ve bu oyunun kingdom online olduğunu kendileride belirttiler knight bölümünde konuyu açmamın sebebide budur.
-
iki oyunda birbirine hiçbirşekilde benzememekte oyunun yapımcısının kim ne olduğu önemli değil insanlara verilen hizmet! ortada. meraklananda kimseler yok herkes yok yere banlanan hacklanan hapse düşen bugda kalan karakterlerinin peşinde oyunun ne mal olduğu ortada. burda milleti yeme.! -
Neyse arkadaşım gülüp geçiyorum sana önce kendini sonrada kullanacağın üslubu bul öyle gel karşıma saygılar. -
berbat -
Ben gayette merak ediyorum oyunu. Online oyun anlayışı knight online'dan ileri gidememiş biriyseniz beğenmemek normal. Silah zoruyla kimse oynayacaksın demiyor o yüzden saçma sapan yorumlarla konuyu baltalamayın bence. Oyun gayet güzel görünüyor meraklısıda çok. Herkesin adına konuşmak yeni bir kavram heralde forumda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X