Şimdi Ara

Kingdoms Live da çığ gibi büyüyelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar hadi su oyunda cig gibi buyuyelim.
    Ecnebilerde muazzam bir birliktelik var bizim neyimiz eksik.
    Lutfen herkez bu topik altinda armory key ini paylassun ve yeni gordugu tum keyleri eklesin. Yani sadece keyinizi yazip davet beklemeyin.

Ahanda benimki: QNP1Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 20 Mayıs 2009; 1:59:50 >

• Yokmu kingdoms oynayan kimsecikler?
  • Var abi ben de yeni keşfettim. Önce oyunu anlamakta güçlük çekiyorsunuz, sanki bir sürü ingilice şey varmış gibi geliyor. Sonra hep aynı rutin şeyler dönüyor.
    Acaip zevkli bişey. iPhone a yapışıtırıyor adamı.

Benim Army Code: ZSRUNV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 1 Haziran 2009; 10:53:30 >
  • nerden ediniyoruz oyunu cydia da bulamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: can119

nerden ediniyoruz oyunu cydia da bulamadım...

Installous'ta mevcut.
  • Army Code: N3ZS3N
  • 11QQNM benim kodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaw bi Allahın kulu cevap yazmayın mesaja günlerce bende sıkıldım ecnebilerle oynamaktan kaldırdım oyunu iimi

Ama kurarım yine, yaw valla hanımla papaz olduk acayip bağımlılık yapıyo. Nerde internet bulsam ilk açıp oyuna bakıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Yaw bi Allahın kulu cevap yazmayın mesaja günlerce bende sıkıldım ecnebilerle oynamaktan kaldırdım oyunu iimi

Ama kurarım yine, yaw valla hanımla papaz olduk acayip bağımlılık yapıyo. Nerde internet bulsam ilk açıp oyuna bakıyorum.

Valla beni de sen bulaştırdın Oronra. Başlığı görmeden önce oyun yüklü değildi, bir indirip deneyeyim dedim, o günden beri sürekli bu oyunu oynuyorum
  • bende ekledim bi kac kisiyi burdan level12 deydim de fena bagımlılık yaptıgı icin sildim ama öss den sonra devam :)
    armory:SSVNNQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirtav -- 5 Haziran 2009; 15:11:19 >
  • Benim kodum RN3US

Yanlız arkadaşlar devamlı army'inizi büyütmek pek avantajlı değil.
    Kendi itemlarınızı büyüttükçe ordunuzu büyütün.
    Yoksa birçok savaşta yenilirsiniz ve yenildikçe size saldıranların sayısı artar:))
    Ben şu anda 48 level'dayım. artistlik yapan varsa kendi çapımda yardımcı olayım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melyurt -- 5 Haziran 2009; 20:20:23 >
  • Beni de ekleyin WN7PAM
  • benide ekleyebilirsiniz beyler code:9xhxnt
  • V9UMT3 benimki de .
  • S8: ermanb
    Benide ekleyin arkadaslar
  • u7mj9v benim kodum. bide bildiğiniz hile varmı bu oyunda?
  • Gcarwc
  • HR65F8 Ekleyin beni de
  • arkadaşlar sizi eklemelerini beklemeyin herkes gördüğünü eklesin
  • deniyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozkaya -- 1 Nisan 2011; 18:07:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.