Şimdi Ara

|KingMu Season III Episode II | Free Server | Vip Server | 7/24 onLine | (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
1
Favori
12.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DeLLy®

ArkdaşLar burda Net oLmadığından FOruma Da yazamadım..

Net geLdi Çok şükür.. Server onLine..

Hayirli Olsun Başarilarinizin Devamini Dilerim Abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunuy41

cilentle patchi indirdim ama dc verior neden acaba

sorunu buldum yaptiginiz patch hatali king.exe dosyasini cıkartamioruz rarin icinden

• quote:

quote:

sorunu buldum yaptiginiz patch hatali king.exe dosyasini cıkartamioruz rarin icinden

Clienti indirdiginiz zaman patch'e gerek yk..

• quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

quote:

Clienti indirdiginiz zaman patch'e gerek yk..

Cilentin içindede yokki exe dosyasi maindende girince dc verior

• NasıL yok yha :S .. Kocaman KingMu.exe yasio
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLLy®

quote:

Orjinalden alıntı: ekselans003

NE BU YA ZIRT PIRT SERVER KAPANIYO.YARIM YARIM YAPMAYIN ŞU İŞİ BİZE DEYİNKİ ŞU GÜN SERVER OFFLİNE CALIŞMA WAR SORUNLAR GİDERİLCEK DİYE BİZDE ONA GÖRE DAVRANALIM.2 DE 1 DC OLMAS AMA

sAygılar...

DC sebepLerini soyLuyoruz zaten.. takip edersen görürsün..

Ayrıca Son 1 Saatlik Kapanma da TelekomunVDSL çaLışmaLarıydı.. sorun bizde değiL.. tekrar da gidebiLir..

gidince burda Tel biLe çekmior..

zuhahahaha VDSL calısmasımı neredeymis bu server ankaradamı izmirdemi istanbuldamı daha bu illerdeki calısmalar bitmediki dogru yalan söyleyin bari.... Bizde bişeyleri takip ediyoruz..

• Hayılı olsun.

@ xeoş

Sen doğarken tersmi doğdun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady` -- 6 Eylül 2008; 14:52:38 >
  • oyuna girerken DChatası alan arkadaslar oyunu rardan cıkardıktan sonra luancher'a masaustune kısayol olustursunlar ben bu sekilde sorunu cozdum(nedense kendi dosyasından girmeye calıstıgımda DC alıyorum bende).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphopci -- 8 Eylül 2008; 23:27:19 >
  • Raşit. Client'i indirirken 3 seferdir dc yedim. 230 mb inmişken dc yemek insana koyuyor be
    4. downloada başladım.
    Bismillaaah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mythology

Raşit. Client'i indirirken 3 seferdir dc yedim. 230 mb inmişken dc yemek insana koyuyor be
    4. downloada başladım.
    Bismillaaah

Anlıyorm..Kolay geLsin..

• quote:

quote:

Raşit. Client'i indirirken 3 seferdir dc yedim. 230 mb inmişken dc yemek insana koyuyor be
    4. downloada başladım.
    Bismillaaah

Anlıyorm..Kolay geLsin..

Oyundayım.
    Abi zen pls
    Abi item pls
    Abi exc item pls
    Abi beni GM yap pls

• quote:

quote:

quote:

4. downloada başladım.
    Bismillaaah

Anlıyorm..Kolay geLsin..

Oyundayım.
    Abi zen pls
    Abi item pls
    Abi exc item pls
    Abi beni GM yap pls

Char adi pls

• KingMu Server Exp'si Şu andan itibaren 100 oLmuştur..
  • YAnlış anlaşılmasın önce söyleyimde.........
    Dialog mu kapanmasındaki konuşmalardan sonra king mu nun sitesine girdim 2 online vardi...
    ama asıl işin ilginç yanı ilk 25 te 12 adet premium oyuncu olmasına rağmen online olanlardan 1 i pre diğeri normal oyuncuydu
    Merak konusu ise bu premium alanlar neden oynamıyorlar.Hem para ver hem oynama aklım almıyor.

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

YAnlış anlaşılmasın önce söyleyimde.........
    Dialog mu kapanmasındaki konuşmalardan sonra king mu nun sitesine girdim 2 online vardi...
    ama asıl işin ilginç yanı ilk 25 te 12 adet premium oyuncu olmasına rağmen online olanlardan 1 i pre diğeri normal oyuncuydu
    Merak konusu ise bu premium alanlar neden oynamıyorlar.Hem para ver hem oynama aklım almıyor.

Saygılar

okulu vardır işi gücü vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

okulu vardır işi gücü vardır.

Evet 12 prenin 11 inin de okulu vardır.Ancak bu sene okulların erken acılacağı önceden duyurlmuştu.Okulların acılacağı belli iken neden pre alınır ben onu anlamadım.Üstelik merakımı varsayımlarla gidermektense 1.elden öğrenmek için yazdım bu postu.
    bilmem anlatabildim mi?
    saygılar
  • quote:

Saygılar

Onu Aldıktan Sonra Bırakanlara söyLiceksin..

Örn ZamparA burdaki KarizmA dir kendisi Preyi aLdı Gecelere akamiyo die oyunu bıraktı hovarda da onn arkı ikisi birlikte bıraktı..Gerisini biLemem..Ve Premiumların çogu bazen online oluyor..Mesela geçen gun 15 online görmştm şok oldum

Hea bide Şunu söLiim yanlış anlaşılmasin ordaki prelerin hiçbiri BeLeş weriLmemiştir veya Gösteriş olsun diye Yazılamamıştır..

• Evet oyunda 1. iken görgüsüzlük olmasın diye yazmıyordum konuya
    Şimdi yazabilirim Server gayet şahene tavsiye ederim
    Ayrıca Reso' nun da dediği gibi Bu Mu online Ayak bağı olmaya başladı Karı kız bar eğlence & Mu Online seçenekleri arasında aklınıza gelen ilk seçeneği seçtim tabi

• quote:

quote:

Saygılar

Onu Aldıktan Sonra Bırakanlara söyLiceksin..

Örn ZamparA burdaki KarizmA dir kendisi Preyi aLdı Gecelere akamiyo die oyunu bıraktı hovarda da onn arkı ikisi birlikte bıraktı..Gerisini biLemem..Ve Premiumların çogu bazen online oluyor..Mesela geçen gun 15 online görmştm şok oldum

Hea bide Şunu söLiim yanlış anlaşılmasin ordaki prelerin hiçbiri BeLeş weriLmemiştir veya Gösteriş olsun diye Yazılamamıştır..

Benim ki sadece meraktı amacım bişiler ima etmek değildi
    Yanlış anlaşıldıysa kusura kalma
    saygılar

• Tufan Forumu Açmıssın..

Bakıyorum Sende Mybb Takip Ediyon 1.4.1 mi Kurdun. Öyle Gözüküyorda.. Eğer Kafanda Açıcak Kategorilerin Yoksa Hazır Kategorilerim Var. Mu Online İçin Bire Bir..

Gerçi Mybb 1.4 Çıktığını Duymamak Elde Değil. Her Yerde Yazıyor. Ama Hala 1.2 Sürümü Kullananlar Var

Düzenleme : Eklemek İstediğim Bazı Şeyler Var. Üst Tarafta Gördüm. ilk 25 te 12 pre var ama 1 yada 2 pre oyuna giriyor. bunlar bosunamı para veriyor. merak konusu yazılmıs.

Bu Çok Doğal Bir Durum. İster Girer İster Girmez Bu Kişiye Kalmış Birşey. Eğer Premium Satılmayıp Bedavaya Veriliyorsa, Yine Bişey Deme Hakkı Düşmüyor. Artık Benimsediğim Bu Yeni Düşünceme Göre : Serverı Kuran Kişi İstediğini Yapar Hesabı, İstediğine Satar İstediğine Bedava Verir. Buna Kimse Karışamaz. Şuanda Her Serverda Bu Var. Kimse Burda Para Verenlerin Emeği Hiçe Sayılıyor Diyemez. Bu Günlük Hayatta Bir Arkadaşına Hediye Vermeye Benzer. Bir Arkadaşına Hediye Verirken, Diğer Arkadaşıma Alamadım Ona Haksızlık Oluyor Diye Düşünmüyorsunuzdur..

İstediğini Gm Yapar İstediğine Reset Verir, İstediğine Set Verir. Server Kiminse Onun Borusu Öter. Bu Serverlar Küçük Çaplı Olduğu İçin Haksızlık Var Emek Hırsızlığı Yapılıyor Diyebilirsiniz Ama Büyük Bir Network un Serverında Siz Bu Hareketi Yaparsanız Size Afedersiniz E.iq Muhamelesi Yaparlar..

Yada İşin Diğer Tarafından Bakın.. Size Bedava Set Verildi Diyelim. Siz Çıkıpta Server Sahibine Bu Benim Hakkım Değil Başkalarının Emeğini Gasp Edemem Diyormusunuz ? Eğer Diyeniniz Var İse Serverda Haksızlık Yapılıyor Demeye Hakkınız Var. Eğer Susuyor ve Setinizi Alıp Kullanıyorsanız. Hiç Birşey Diyemezsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade -- 12 Eylül 2008; 22:01:28 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.