Şimdi Ara

|KingMu Season III Episode II | Free Server | Vip Server | 7/24 onLine | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
1
Favori
12.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dragonraja

quote:

Orjinalden alıntı: Grup-Mulanbu

Yine Türk serverlarını hackleyecekmisiniz.... Sonrada Server actım diceksiniz öylemi yaw sen kapa kepenklerinide cek git kardesim..

Hayırlı Olsun..

Not : Yalan mı?

Bu nasıl bir anlayıştır anlayamadım gitti.Gidip bizim topicimize yazı yazmasınlar kirletmesinler diyosunuz.Gelip burda bu topic i kirletiyosunuz.
    D.Not.
    Yalan

• quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

quote:

Yine Türk serverlarını hackleyecekmisiniz.... Sonrada Server actım diceksiniz öylemi yaw sen kapa kepenklerinide cek git kardesim..

Hayırlı Olsun..

Bu nasıl bir anlayıştır anlayamadım gitti.Gidip bizim topicimize yazı yazmasınlar kirletmesinler diyosunuz.Gelip burda bu topic i kirletiyosunuz.
    D.Not.
    Yalan

Ugur yalan diyorsa bir bildigi vardır.. Arkadaslar Hayırlı olsun Serveriniz.. Dragonraja Topici kirletme kardesim herkes işini düzgünce yapsin herkese basarılar Saygılar..

• Hayırlısı olsun başarılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

quote:

quote:

quote:

Hayırlı Olsun..

D.Not.
    Yalan

Ugur yalan diyorsa bir bildigi vardır.. Arkadaslar Hayırlı olsun Serveriniz.. Dragonraja Topici kirletme kardesim herkes işini düzgünce yapsin herkese basarılar Saygılar..

Dogru Soyleyeni 9 koyden kovarlarmıs..Abi ben Herkes gibi deilim..Gelip Topici kirleteyim Ugur ole diosa oledir..Saygılar Basarılar Dilerim... Uzun omurlu olur inş...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı Olsun..

D.Not.
    Yalan

Eyw..Sizede ßaşarılar diLeriz..

@Method_Man
    Respoint oLacak Önce Oynadıysanız ßeLki ßiLirsiniz.
    Free Hesap:KatLamaLı 300
    Premium Hesap:KatLamaLı 400

Shoplar ve kaLpler iyi olacak emin oLabiLirsiniz..

Ek ßiLgi:Shoplarda Bless Satılacak Fiyat 9.000.000 Zen ÖnemLi oLacak.Resler Katlamalı olarak Zen iLe atilacak (Fiyat şu anda ßelli diiL)

• quote:

quote:

quote:

D.Not.
    Yalan

Dogru Soyleyeni 9 koyden kovarlarmıs..Abi ben Herkes gibi deilim..Gelip Topici kirleteyim Ugur ole diosa oledir..Saygılar Basarılar Dilerim... Uzun omurlu olur inş...

Dragon Sen Hakkımda Ne biLiyorsun ki ? ßeni Ne kadar tanıyorsun ? Ne zamandır bu forumdasın ve Nasıl bu kadar emin oLabiLiyorsun Bnm Muweb'e açık koyduguma..Niye Kimse Koydugum Açıgı ıspatlayamadı peki ?
    Varsa Gösterin Yoksa susun.Bildigin tek şey Lucifer'in konuyu editLeyerek yazdıgı yazı..ßu Konuda Çok Yazı yazdılar bizim Hakkımızda Ama Sonuç Sıfır..ßiz Daha Öncede SöyLedik Madem açıgı bizm koydugumuza inanıyosunuz Ne topicimize girin ne hayırlı olsun diyin nede Serverda oynayın.Kısacası Byeee..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 19 Ağustos 2008; 17:56:29 >

• hayirli uğurlu olsun reso ÇOK GÜZEL SÖYLEDİN DAHA ÖNCE MD PORTALA HAYİRLİ OLSUN BAŞARİLAR DİLEYINCE KİYAMETİ KOPARIYORLARDİ. SANA TEŞEKKÜR TEMENNİLERİNDE BULUNDUMUZ İÇİN ŞİMDİ GÖRÜYORUM DA O ADAMLAR HAYİRLİ OLSUN DİYOR ONLAR KENDİNİ BİLİYOR. YAZİKLAR OLSUN. YA OLDUĞUNUZ GİBİ GÖRÜNÜN YA GÖRÜNDÜĞÜNÜZ GİBİ OLUN DEMİŞLER. BAŞARİLAR REŞO KARDEŞ.
  • Hayırlı olsun.

Premium'a laf yokta blesi satmasan bless daha önemli olmaz mı?
  • Hayırlı olsun. oynadıgım ilk ve tek turk serverıydıi. hala ayda bir acıldımı diye kontrol ederim ve acılcana cok sevindim. servera ilk baslıyanlardan olcam server tahmini ne zaman hazır olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphopci -- 19 Ağustos 2008; 20:07:27 >
  • hayırlı olsun moruk basarılar

item pls
    zen pls vs. vs.

• hayırlı olsun reso kardes basarılarının dewamını dıler yolun acık olsun
  • HayırLı oLsun...
  • SaoLun ßeyLer inş ßu GeLişimiz diğerleri Gibi olmicak..Aklımızda Birçok Proje var..Hepsini Gerçekleştirmek için eLimizden geleni yapıcas..

@JurisHan
    Zen önemLi oldugu içn KoLay KoLay ßLess aLınamaz SouL oranı FazLa yüksek olmicak.Yani Kısacasi zor ve güzel bir server olmasını istiyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

SaoLun ßeyLer inş ßu GeLişimiz diğerleri Gibi olmicak..Aklımızda Birçok Proje var..Hepsini Gerçekleştirmek için eLimizden geleni yapıcas..

@JurisHan
    Zen önemLi oldugu içn KoLay KoLay ßLess aLınamaz SouL oranı FazLa yüksek olmicak.Yani Kısacasi zor ve güzel bir server olmasını istiyoruz..

Bazılarının Tozunu Alacaksın Yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByKekeo

quote:

SaoLun ßeyLer inş ßu GeLişimiz diğerleri Gibi olmicak..Aklımızda Birçok Proje var..Hepsini Gerçekleştirmek için eLimizden geleni yapıcas..

@JurisHan

ÖyLe'de DeniLebiLir

OnLine sayımız az oLabiLir Çünkü Server Zor ve 15+ olacaktır.Az oLsunda SeviyeLi oLsun o yeter bize

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ByKekeo

quote:

@JurisHan

ÖyLe'de DeniLebiLir

OnLine sayımız az oLabiLir Çünkü Server Zor ve 15+ olacaktır.Az oLsunda SeviyeLi oLsun o yeter bize

Bende Böyle Birşey Bekliyordum.Tekrar HayırLı Olsun

• 75x için puan biraz az deilmi?
    normal 400 pre 500 olmalı bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

75x için puan biraz az deilmi?
    normal 400 pre 500 olmalı bence.

75x az diiL ki.

Arkadaşlar 97d yada Önceki versionLarla S3'ü karıştırmayın exp oranları çok farklı bunların..ßen Kingmuyu 30x yapmıştım ve 40 resli BK ile 10 dk da reset attım..PuanLar ßöyLe az GörünebiLir ama resler yükselince çok abartılı gibi gelicek
  • AkLımda ŞöyLe ßir Fikir var Sizce NasıL oLur ?

Premium oLayını KaLdırıcam..Yerine
    KingMu Premium Server
    Oynayan Herkes Aylık 5 ytL 16+ Küfür eden premium serverdan atılacaktır.Ve ßirdaha O charLa Premium Server'a Girmesi yasakLanacaktır..Exp:100 Drop:85% SpotLar iyi Shoplar GüzeL..

KingMu Free Server
    Giriş Ücretsiz (: ..Exp:75x Drop:80% SpotLar ve Shoplar NormaL
  • quote:

AkLımda ŞöyLe ßir Fikir var Sizce NasıL oLur ?

Premium oLayını KaLdırıcam..Yerine
    KingMu Premium Server
    Oynayan Herkes Aylık 5 ytL 16+ Küfür eden premium serverdan atılacaktır.Ve ßirdaha O charLa Premium Server'a Girmesi yasakLanacaktır..Exp:100 Drop:85% SpotLar iyi Shoplar GüzeL..

KingMu Free Server
    Giriş Ücretsiz (: ..Exp:75x Drop:80% SpotLar ve Shoplar NormaL

Senden Daha İyi Bir Performans Bekliyoruz...Haberin Olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.