Şimdi Ara

|KingMu Season III Episode II | Free Server | Vip Server | 7/24 onLine | (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
1
Favori
12.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

İLk ve Son.

Seni tanımasam tamam diycem

Neyse konuyu dağımayaLım

Edit : Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques. -- 27 Ağustos 2008; 1:14:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

quote:

JübiLe Zamanı GeLdi.

Bu kaçıncı jübiLe

Mu Online boyle bir oyun bende bu oyunu 2-3 kere bıraktım demiştim kendi kendime en uzun sure 1 yıl surdu sonra geri dondum bırakılmıyor
  • Nasip ßakacaz.
  • yavuz sultan selim nedir yaa xD yunus özyavuz olmicakmı o???
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarK-NesS

yavuz sultan selim nedir yaa xD yunus özyavuz olmicakmı o???

bu ne alaka
  • @BaTıKaN haklısın hacım artık jübile vakti

@DarK-NesS o sözün asıl sahibiYavuz Sultan Selim'dir.

@Faewox' vaktinde bırak lan şu oyunu diyince bende sana sen nasıl bıraktın sormuştum bilmem hatırlıyor musun?İlk Cabal'a başladığın vakitlerYaa böyle işte sana iyi oldu

@Server kurucuları/sahipleri umarım ksura bakmıyorsunuzdur.Maksat biraz eğlence

• quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orjinalden alıntı: _Xeo_

quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

@BaTıKaN haklısın hacım artık jübile vakti

@DarK-NesS o sözün asıl sahibiYavuz Sultan Selim'dir.

@Faewox' vaktinde bırak lan şu oyunu diyince bende sana sen nasıl bıraktın sormuştum bilmem hatırlıyor musun?İlk Cabal'a başladığın vakitlerYaa böyle işte sana iyi oldu

@Server kurucuları/sahipleri umarım ksura bakmıyorsunuzdur.Maksat biraz eğlence

Burası Lunapark Degil Joker Eglenmek istiyorsan git lunaparkda eglen Avatarına bakılacak olursa Sahsiyetin işiligin bunu ifade ediyor Daha Gecenlerde ugramıstım 1100Postun vardı Simdi 1800 Post masallah Kalesnikof gibisin Allah Buraya Topic acanlara yardım etsin.. İnsallah klavyen bozulurda yazı yazamazsınn..

Çok Saçma Bir Düşünce. Senin Avatarın Yok. Yani Burdan Çıkaracağımız Sonuç Senin Bir Kişiliğinin Olmamasımı

avatara göre mi insanın kişiliği belli oluyor?

• Vayy Yine AdanacıLar geLmiş..Tabi Server'in açılmasına kısa bir süre kaldıya..Bilgehan yolladı Fake'leri..

Xeo ve Dragonraja Hadi Canım burasi size göre diiL..ßizim yalakalara ihtiyacımız yok siz gidin Bilgehan abinizle oynayın..
  • @ |ReSo|

Adanacılar gelmiş
    bak bu konuda çok garip bir olay bi konu açılıo direk mu adananın reklamı yapılıyor konunun ilgisi olmasa bile direk adana reklamları geçiyor içinde

milletin t...k çılığını yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efndy -- 27 Ağustos 2008; 11:58:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

@ |ReSo|

Adanacılar gelmiş
    bak bu konuda çok garip bir olay bi konu açılıo direk mu adananın reklamı yapılıyor konunun ilgisi olmasa bile direk adana reklamları geçiyor içinde

Hacım Sende MaşaLLah İyi RekLam Yaptın.RekLamın Gözüne Vurdun.

Edit : CLient Hazırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 27 Ağustos 2008; 12:03:31 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

@ |ReSo|

Adanacılar gelmiş

Hacım Sende MaşaLLah İyi RekLam Yaptın.RekLamın Gözüne Vurdun.

Edit : CLient Hazırmı ?

yok bea sadece sinir oluyorum bu olaya onu dile getirdim

• Hazır..Şu anda Server'i Ana pc e kuruyorum..Clienti akşama dogru upload edicem
  • @lReSol

Şimdi sen s3e2 kurunca SoC olacak mı içinde?

Sabah Mu-Zone'un clientini indirdim.İnşallah uyar client.
  • Bu JuJu Halen bana bilgehan diyorya buna anlam veremiyorum 16yasındaki cocuk sanırım beynin cok kullanılmıs bulasık güngeri gibi olmus bak sana bir kac tavsiyede bulunayım cok zıplıyorsun basın tavana degecek.. Cok hafifsin agır olman icin cebine tasmı koyalım.. Agır tas yerinde agırdır Küçük tasla g..t Silerler.. Dümbüldek bası kör kısrak.... bu gibi özlü sözleri gidip arastır kendine ait olanı sec onu 1000kere yaz tamam mı...

@ReSo ac hele su serverida ALCHOL muydu neydi bakalım seni marsa gönderebilecekmi merak etme ben msnden söylerim actigin zamanı bakalım ne yapacaksınız marsa gidince bakın bakalım ne var ne yok biede ordan bir iki resim getirin

• _Xeo_ JuJu ağzında bozuk plak gibi tekrar ediyor.İleri saramıyorsun anlaşılan

Bir şey oluyor "Ju" geliyor sonra o şey bitiyor sonra tekrar oluyor tekrar "Ju" geliyor
  • quote:

ReSo ac hele su serverida ALCHOL muydu neydi bakalım seni marsa gönderebilecekmi merak etme ben msnden söylerim actigin zamanı bakalım ne yapacaksınız marsa gidince bakın bakalım ne var ne yok biede ordan bir iki resim getirin

28 Ağustos 2008 Perşembe Saat 07:30 SuLarında aÇılcak..AlchoL'e söyLe oLay yerinde oLsun da bizi Mars'a yollasın..La sana söz veriyorum gidersem ordan sana CİCİßEßE getirecem..Doya doya yersin Çocuq.
  • quote:

Bu JuJu Halen bana bilgehan diyorya buna anlam veremiyorum 16yasındaki cocuk sanırım beynin cok kullanılmıs bulasık güngeri gibi olmus bak sana bir kac tavsiyede bulunayım cok zıplıyorsun basın tavana degecek.. Cok hafifsin agır olman icin cebine tasmı koyalım.. Agır tas yerinde agırdır Küçük tasla g..t Silerler.. Dümbüldek bası kör kısrak.... bu gibi özlü sözleri gidip arastır kendine ait olanı sec onu 1000kere yaz tamam mı...

@ReSo ac hele su serverida ALCHOL muydu neydi bakalım seni marsa gönderebilecekmi merak etme ben msnden söylerim actigin zamanı bakalım ne yapacaksınız marsa gidince bakın bakalım ne var ne yok biede ordan bir iki resim getirin

Yine kendi espri yaptı kendi güldü Lee snn olduğunu anlamak bu kadarzor değil

• Bu Konuda Bari Tartışma Yaratmayalım

Şahsen Ben Mu Online'yi Bırakmasaydım Burdan Devam Ederdim.
  • yaa beyler ben servera ait veya client'in indirileceği bi site goremedim?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.