Şimdi Ara

Kingofknight'a Girme Yöntemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kingofknight'a giremiyorum girme yöntemini bilenler söyleyeblirmi ? Dns ayarlarını değiştirene kadar giriyordum ama artık giremiyorum eski dns yi unuttum

• anonymous.org dan girebilirsin
  • ktunnel
  • bende giremıyorumm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ktunnel
  • Benim bu sitede niye hiç bi charım çıkmıyor, adam yerine mi konmuyoz 5 senelik char da çıkmıyor, 2 günlük de.. Büyük harf- küçük harfine kadar dğru da yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 27 Aralık 2009; 23:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Benim bu sitede niye hiç bi charım çıkmıyor, adam yerine mi konmuyoz 5 senelik char da çıkmıyor, 2 günlük de.. Büyük harf- küçük harfine kadar dğru da yazıyorum

Aynen 4 char denedim çıkmıyor. Nedenini bilen varsa bu konuya yazsın veya pm atsın bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Benim bu sitede niye hiç bi charım çıkmıyor, adam yerine mi konmuyoz 5 senelik char da çıkmıyor, 2 günlük de.. Büyük harf- küçük harfine kadar dğru da yazıyorum

Aynen 4 char denedim çıkmıyor. Nedenini bilen varsa bu konuya yazsın veya pm atsın bana

Tam olarak bilmiyorum ama galiba soyulmaların önüne geçilmesi için arama butonu kaldırıldı. Bakabileceğimiz charlar ilk 100 clandaki tüm charlar, leader ve np olarak sıralamaya girmiş charlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenex

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Tam olarak bilmiyorum ama galiba soyulmaların önüne geçilmesi için arama butonu kaldırıldı. Bakabileceğimiz charlar ilk 100 clandaki tüm charlar, leader ve np olarak sıralamaya girmiş charlar.

Soyulma ile ne alakası var ki . Kuramadım ben alakayı

• serverınızda sıralamaya giren birinin nickine tıklayın. yukarda gelin linkde o kişinin id si vardır onun yerine kendi id nizi yazın. kendi charınızı görebilirsiniz.
  • Sağol kenji
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.