Şimdi Ara

Kingston 1 GB 800 MHZ Değerler Nasıl ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

demin bir hata aldımda :
    mavi ekran aldım.ram denmi acaba diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 30 Mayıs 2010; 20:26:36 >

• yardım edebilcek kimse yokmu ?
  • Zamanlamalar verdiğiniz görüntülerde yok.
    Cpu-Z memory bölümümünü de eklerseniz daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 31 Mayıs 2010; 9:47:15 >
  • cpu-z yide eklersen iyi olur bence ama sorun başka gibi
  • o mavi ekran pc deki donanımlardan oluyormuş diye duydum. şimdi normal pc açıken hiç bi sorun yok hatta şuan 24 saattir açık. ama pes 2010 giriyom mesela. oynuyorm biraz süre sonra o mavi ekran alıorm. dün 3 kez aldım işte. ram den dolayı olabilirmi diye düşündüm. işlemciden de olma ihtimali var voltaj yetmiyorsa olabilir dicem ama.kararlılık testlerinde hiçbir sorun çıkmıyor.pc 2 saat açık kaldı bu şekilde bişi olmadı. ne iştir anlyamadım bende. buyrun resim.

burda yazan voltage ile gerçek voltaj aynı değil. bios da 1.9 lu bişi yazıyor. burda 1.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 31 Mayıs 2010; 12:37:16 >

• Memory buda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 31 Mayıs 2010; 20:16:33 >
  • @burak9006
    @maliahmet

ekledim. şimdi birşey söyleyebilirmisiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • memtest ile tarattım hiçbi sorun yokmuş. o hatayı da artık almıyorum. sanırm havalandırmam yetmiyor. 1 tane 8lik fan var şuan. vantilatörü 15-20 dk üflettim içine 3 tane pes oynattı pc kapanmadı. :) :) ramleri sildim. taktım
  • HOcam ram leri 888Mhz de çalıştırıyosun şu anda. Zamanlama olarakta 6-7-7-20 de çalışıyor.Bu gecikme ve bu hız sorun yapmaz size.

Sanırım havalandırmadan kaynaklı sorununuz ram lere denk geecek şekilde yan kapağa 8-12cm fan eklerseniz hem anakart hem de ram ler daha etkin soğutulur.
  • voltaj dan bi sorun yaşarmıyım.dediğim gibi anakart otomatik yükseltti voltajı düşürmelimiyim acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.