Şimdi Ara

Kingston 1TB FURY Renegade (Yanıyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
4.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler bende aldım 12 taksit demek peşin alıma gore yuzde 12 civarında ekstra indirim demektir . Çünkü taksitli nakit avans ile 2100 tl cekip almak istersem 260 tl civarı faiz biniyor. Bu ulkede insanlara ekonomi konusunda birşey anlatma gafletinde bulunma anlamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt
    Adamsin hocam su yukardaki yazilara bakarmisin nerden actik konuyu pisman ettiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Josephanzel J kullanıcısına yanıt

yanlisiniz var. iki diskte de Phison E18 kontrolcu, esit DRAM ve 176 katman Micron TLC bellek var. Fury renegade'in tek farki fabrika cikis over provisioning degerinin daha yuksek olmasindan dolayi dayaniklilik degerinin biraz daha fazla olmasi. Ben KC3000 12 taksitle aldim, iki disk arasinda gercek kullanimda hic bir fark olmadigini soyluyorlar yabanci sitelerde kullanici yorumlari ve sentetik testlerde.

Ancak iki disk de benim icin sicak firsat. bonus ile 40 bonus + vade farksiz 12 taksit olmasi avantaj oldu bana. diger siteler en fazla 6 yapiyor ki bu enflasyonda vade farksiz 12 taksit ekstra indirim etkisi verecektir zamanla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 23 Kasım 2022; 16:42:23 >
  • 1tb fury m2 test sonucum

sende senin sonucunu paylaşır mısın karşılaştıralım.

Kingston 1TB FURY Renegade (Yanıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josephanzel -- 24 Kasım 2022; 2:57:2 >
  • sstropic S kullanıcısına yanıt

yahu 1.300 TL'den sattıkları PSU'yu Muhteşem fırsat diye 1.500 TL'den de sattılar.

Amazon'a da bir şeyler olmuş Kingston 1TB FURY Renegade (Yanıyor) 

• Bir sorunda değişim için aşırı uğraşırsınız 100tl için şahsen sorunlu gelmesi halinde ulaşıp sonuç alamadığınız yere bulaşmayın. Ben 15 gündür iade için bekliyorum ve hala bir sonuç alamadım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.