Şimdi Ara

Kingston 2GB ram yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kingston 2GB PC2-6400 CL6 240 - PİN DIMM ram aldım .Asus m2a-vm anakartım war şuanda 1 gb kingston KVR800D2N5/1G kullanıyorum.

Yeni aldıgım 2gb rami taktıgımda ekran goruntusu gelmiyor. Ekran onboard anakartın. 2 sini bir arada taktıgımda goruntu gelmiyor.2gb tek taktıgımda 4 slota da tek tek denedim goruntu gelmiyor.Fakat 1gb tek taktıgımda (butun slotlara taktım) goruntu geliyor.

Bu sorunu nasıl aşıcam? Anakartım KVR800D2N6/2G destekliyor lütfen yardımcı olun.Daha yeni aldım teknolojixden 2gb rami

• Benimde benzer bir sorunum var aynı şekilde bende 3 gün önce kingston 2 gb ddr2 ram aldım 800 mhz lik.
    Önceden de 2 tane 1 gb 800 mhz Twinmos ramim vardı=4 gb ram oldu fakat ben 32 bit işletim sisteminde 4 gb tam kapasite kullanılamadığını ram elimde geçtikten sonra öğrendim.

Ramler

2 gb+1gb olduğu zaman bios tan baktığımda 800 mhz olan değeri 667 olarak veriyor.
    1+1 gb olduğu zaman 800 oluyor.
    Tek 2 gb olunca yine 800 veriyor.
    Bütün ramları takınca da ekrana görüntü gelmiyor aynı sizin sorununuz.

Anakart:Gigabyte P31 DS3L bu arada

Tamam 4 gb desteklenmemesi durumunu anladım ama ekrana görüntü neden gelmiyor bende çok merak ediyorum.
    Şimdi aldığım rami iade etmeye çalışıyorum yada artık ufak bir zararla satacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilser -- 5 Şubat 2011; 10:56:38 >
  • Ben aldıgım ram i geri gönderiyorum arızalı diye çünkü tek takıncada ekrana görüntü gelmiyor butun slotları denedim ayrıca aynı anakartı olan bi arkadasımda aynı ram vardı onu aldım kendi pc me taktım calıstı o rami arkadasın pc ye taktık calısmadı ekrana goruntu gelmedi.Bgn aradım söyledim geri iade ediyorum die göndericem bakalım ne olcak
  • Umarım istediğin gibi olur.

Benim sorumu cevaplayacak bir arkadaş yokmu acaba?
  • bilgisayarının fişini çek sonra anakartının pilini çıkar ve pili geri takmadan bilgisayarını açmayı dene eğer açılırsa pilini tekrar takabilirsin.bu yöntem olmassa ramlari tüm kombinasyonları deneyerek slotlara yerleştirmeyi dene buda olmassa ya anakartın desteklemiyordur yada ramlarin biri arızalıdır
  • ramın arızalı olduğu bariz ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilser

Benimde benzer bir sorunum var aynı şekilde bende 3 gün önce kingston 2 gb ddr2 ram aldım 800 mhz lik.
    Önceden de 2 tane 1 gb 800 mhz Twinmos ramim vardı=4 gb ram oldu fakat ben 32 bit işletim sisteminde 4 gb tam kapasite kullanılamadığını ram elimde geçtikten sonra öğrendim.

Ramler

2 gb+1gb olduğu zaman bios tan baktığımda 800 mhz olan değeri 667 olarak veriyor.
    1+1 gb olduğu zaman 800 oluyor.
    Tek 2 gb olunca yine 800 veriyor.
    Bütün ramları takınca da ekrana görüntü gelmiyor aynı sizin sorununuz.

Anakart:Gigabyte P31 DS3L bu arada

Tamam 4 gb desteklenmemesi durumunu anladım ama ekrana görüntü neden gelmiyor bende çok merak ediyorum.
    Şimdi aldığım rami iade etmeye çalışıyorum yada artık ufak bir zararla satacağım.

Aynı sorun bende de var 2*1 gb kingston 800mhz ram vardı.1g 800mhz ram daha taktm ama 3 ü takılıyken 667 mhz de çalışıyor.tek tek denediğimde her biri 800 mhz de çalışıyor.anakart asus m3a

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ramler uyumsuzluk yapıyor ya da arıza var
  • an itibariyle ram yenisiyle değiştirilip elime ulaşmıştır ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.