Şimdi Ara

Kingston 480GB HyperX SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Kingston 480GB HyperX SSD

Kingston 480GB HyperX Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 560MB/Yazma 530MB)
    ÇOK AZ KULLANILMIŞ
    SORUNSUZ
    KUTU FATURA YOK,GAMİNG PC DEN SÖKÜLME
    650 TL

• 2016 da kendisinden HTC M8 cihaz aldım. Cihazı beğenmediğimden iadesini yaptım. O zaman için 600 gibi bir miktarı geri ödemesini yapmadı. 1 yıl boyunca da şu cihazı vereyim şeklinde oyaladı. Alım-Satım yapmak isteyenler bir kere daha düşünsün derim
  • Lionson kullanıcısına yanıt
    Şahısı tanımam,sizide tanımam lakin yorum yapmadan geçemedim!Sonuçta burda insanlar birşeyler satmaya çalışıyor ve sizden kaynaklanan bir sorun yüzünden burada insanların satışlarını baltalayamazsınız!cihazı alıyorsunuz ve sonra beğenmedim iadesini istiyorum derseniz bunun iadesini hiçkimse yapmaz!Siz herhangi bir teknoloji mağazasındanda aldığınız herhangi bir ürünün iadesini bu şekilde yapamazsınız kabul etmezler!Tüketici bir eşyayı satın almaya karar vermişse malı beğenmiştir!Beğenmediği bir malı satın alan bir insan ben görmedim bugüne kadar!Bir nesneyi satın almadan önce onun detaylı araştırmasını yapmak işine yarayıp yaramayacağını ölçmek tüketicinin kendi fikridir!Eğer siz bunun kritiğini yapamıyorsanız suç satıcıda değil sizdedir!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • msnngnc M kullanıcısına yanıt
    Yorumu yazan Cihan bey sizsiniz galiba. Forumda 1 mesajınız ile tanımadığınız bir satıcıyı bu kadar savunduğunuza göre.... Ben yorumumda kimse bu satıcıdan bir şey almasın, dolandırıcı diye bir şey yazmadım ki, halbu ki yazsam yine haksız olmam. İade sebebim sattığı ilanda m8 için 4g destekliyor yazması idi ve elime geçen cihaz desteklemiyordu. İade içinde almam diyebilirdi ki aldı... Hani ben detaya girmedim ama 1 mesajlı birinin böyle savunma yapması çok şaşırttı. Admin yada satıcının eşi dostu olsa anlardım(!)
  • Lionson kullanıcısına yanıt
    Soylediğiniz şahıs ben değilim.Sadece kendimce doğruları belirtmek istedim!Aldığınız üründe 4g desteği var yazılmış olabilir peki siz araştırdınızmı o cihazda 4g desteği varmı diye almadan önce?Kabahat biraz sizde gibi duruyor kusura bakmayın!Adamıda tanımam bu arada sadece doğruları konuşmak lazim!

• msnngnc M kullanıcısına yanıt
    İlanda neden satıcı 4g var yazıyor o zaman? Gereksiz gereksiz savunma yapmayın, iade kabul etmiyorsa geri yollasaymış tekrar ürünü, ayrıca fake hesabınızdan değil kendi hesabınızdan mesaj atın, çok komik duruyor

Bu arada konudaki kimseyle tanışıklığım yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaxa171 -- 14 Nisan 2018; 16:59:39 >
  • arkadaşlar hepinize merhaba
    konuya yorum yazıp kendi fikrini beyan eden arkadaşlara tşk ler.
    konuda kimseyi tanımam,kimsneinde beni savunduğunu düşünmüyorum,arkadaşımız kendi düşüncesini yazmış,bence haklıda,suistimale açık bir ortamda telefonu geri almak aslında riske girmek demek,ama biz yahudiler gibi ticareti çok iyi yapamayabiliyoruz,biraz duygusal milletiz,zaten o yüzden başımıza ne geliyorsa geliyor.

öncelikle konu şudur
    bir süre önce çok sayıda htc ve benzeri cihazlar yurtdışında getirip gerek forum üzerinden gerekse forum dışı çok sayıda satışını yaptım
    en çok satışı esnafa yaptığım için,ilgili ilanımdaki cihazlardan son kalan 5-6 adeti iş yaptığımız bir esnaf arkadaşa vermiştim,
    ertesi gün forumdan talep gelince hem mağdur olduğunu yazan arkadaşa hemde başka ismini hatırlayamadığım birkaç arkadaşa satış yapıldı,
    yani aslında ben bir şekilde bu işte aracılık etmiş oldum,orası önemli dğeil
    Özkan arkadaşım benden m8 almıştır evet,ardındna memnun kalmadım gibi hatırlayamadığım bir sebeple iade etmek istediğini söyledi
    bende kendisine gerek güvenlik gerekse uygun olmadığını söyleyip iade almaya sıcak bakmadığımı söyledim,ama hangi sebeple kabul ettiğimi hatırlamıyorum ama sanırımki onun samimiyetine inanıp yardımcı olmak düşüncesiyle yaptım,bu arada ben iadeyi para şeklinde değil gelen cihazı onun adına satışını yapıp cihaz satıldıktan sonra parasını göndermek şekliyle geri kabul ettim
    bu arada cihazın asıl sahibi olan esnaf arkadaşlada bu konuda ufak bir münakaşamız oldu,çünkü kendisi haklı olarak tanıdımağı birine güvenmek zorunda hissetmedi kendisini,malum gden cihazın akibetini bilme şansı yok.
    ardından cihaz geldi,eğer yanlış hatırlıyorsam arkadaşımız beni affetsin,gelen cihazda olumsuz bir durum vardı,ama arkadaş kendisinin birşey yapmadığını söylemişti,bende kendisine suçlama yöneltmedim ama cihazın satışının çabuk olmayacağını söylemiştim
    cihaz ilgili esnaf arkadaşın vitrinine geri konuldu,aradan süre geçti,arkadaşımız beklemekten haklı olarak rahatsız olup konunun cozulmeisni talep etti
    ben kendisine cihazın henüz satılamdığını,dilerse cihazı ona geri gönderebileceğimi,eger cihazı istemiyorsa birşekilde mutlaka çözüleceğini söylediğimi
    hatta bu süre içinde arkadaşımın dükkanında olan bazı başka model ama benzer maddi ederi olan cihazlar önerdiğimi,hatta bu konuda yine iligil esnaf arkadaşımızla ufak tefek münakaşalar ettiğimizi hatırlıyorum,ben cebime parası girmeyen cihaz yüzünden iki tarafın kırmamaya çalıştım
    şimdi düşünüyorumda aslında hatayı iadeyi kabul ederek,veya cihaz geldikten sonra hatırlayamadığım kusurunu gördükten sonra geri göndermeyerek yaptım
    evet arkadaşımız şurda haklı,baya süre bekledi,ama bu süre içinde ona ister kendi cihazını isterse bazı başka cihazlar göndermeyi teklif ettim,hatta bunlardan bazıları kendi şahsıma ait olan cihazlardı(iPhone 6s veya 7 gibi o zamana göre yüksek modeller,ve verdiğim tekliflerde alış maliyetimden,yani üste miktar eklemeden) ve birşekilde iade edilen cihazı üstlenmeyi göze aldım.
    bir süre sonra biz bu esnaf arkadaşımızla yollarımızı ayırdık,o sırada yaptığımız hesap kitaplarda bu cihaz bedeli için verdiğim banka hesabına 100 lira eksik eft yaptı ve yapılan eft nin dijital dekontunu bana göndermişti,yanlış hatırlamıyorsam bir pazar günüydü.
    şimdi,ben Özkan isimli arkadaşımıza whatsap dan mesaj atıp,100 lira eksik geldiğini,diğer kalan kısmını benim tamamlayacağımı belirten bir mesaj yazdım
    birkaç gün cevap gelmedi,daha sonraki hatırladımki Özkan arkadaşım bana bazen yazdığına farklı farklı numaralardan yazıyordu,hatta ben kendisini tanıtmasını yazdığım cevaplar hatırlıyorum çünkü numarayı tanımıyordum,düşündümki arkadaşımız yine numara değiştirdi ve bu sebeple bana dönüş yapmadı.
    şimdi ben bu konuda tereddüt yaşıyorum,bahsi geçen esnaf arkadaşımız dükkanını kapattı hırsızlık vakkası yaşadı vs vs kaybolup gitti
    bana zamanında attığı whatsap dekontu sürekli cihaz değiştirdiğim için kimbilir hangi cihazla birlikte silinip gitti
    ve Özkan isimli arkadaşım aradan bir sene geçtikten sonra bana gelip diyorki ben paramı almadım ( veya 1 sene boyunca almadımmı diyor onu tam anlamadım )
    belki o doğruyu söylüyor belki dekontu atan arkadaşımız dogruyu söylüyor
    arada kalan ben oldum,forumda binlere yaklaşan alışverişim olmuştur ki bırakın forumu,özel hayatımdada kimsenin bir kuruşuna hem karakter olarak hemde maddi olarak tenezzül edecek biri değilimdir.
    keşke bu şekilde mesaj atmak yerine benimle irtibata geçseydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitrox -- 14 Nisan 2018; 18:29:24 >

• kimseyi savunma amacım olmadan Cihan abiyle yaşadığım durumu anlatayım.
    2015 senesinde kendisinden 1800 TL karşılığında Lenovo y500 modelli bir laptop aldım. 2 veya 3 gün sonra arıza yaptı. cihazı şarja takıp açınca ekran gelmiyordu. Hemen Cihan abiye yazdım. Çok üzüldüğünü ve aynı adrese ilanındaki diğer cihazı göndermeyi teklif etti bende kabul ettim. karşılığında bendeki arıza yapan cihazı kargo bana ulaşınca göndermemi istedi. 1-2 hafta sonra tekrar dönüp ilk aldığım cihazın tamir olduğunu ve istersem yine gönderebileceğini söyledi. ben de o cihazı daha çok istediğim için yollattım . Cihazı istemeden dene 1*2 gün dedi. Denedim baktım sorun yok 2. cihazı geri gönderdim. Kendisine bu sebeple çok güvenle yaklaşırım kendine. Ticaret bu illa sorun olur. Ama çözüm üretiyorsa eğer yine iyi . en güvenilir e-ticaret siteleri ne kadar güvendiğimiz de aşikar...

Saygılar

• Ben de kendisinin referanslarına ve yapıcı konuşmalarına güvenerek o kadar vakti üstelemeyerek bekledim. Bu süreç içinde onun tanıdığı olan, iade edilmiş cihazın sahibi ve geri ödemeyi yaptığını iddaa eden üçüncü bir şahıs dahil olmuş. Bu biraz işleri karıştırmış. Şuanda kendisiyle diyaloğa geçtik tekrar, umarım bir sonuca varırız
  • daha önce bir iki telefon aldım kendisinden, gayet güvenilir olduğunu düşünüyorum ben kendisinin, burda bu kadar çok satış yapan biri böyle şeylere tenezzül etmez sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.