arkadaşlar bu ramlerden almayı planlıyorum ancak çok ısınıyormuş sanırım ? şu anda 2gb a-data ram kullanıyorum ve fazla bir ısınma problemi yok ancak win 7 kullandığımızdan artık daha fazla götürmüyor 2 gb .shogun 2 total war gibi ram canavarı oyunları şimdiye kadar iyi götürdü ancak 4lemek şart artık. kısacası bu ramleri önerirmisiniz arkadaşlar ? yada bu fiyata yakın üzerinde özel soğutuculu 1066 mhz olan başka ram önerilerinizede açığım yardımlarınız için teşekkürler
Kingston'ın bu RAM kitini daha önce kullanmıştım. Isınma sorununu bilemiyorum ama şu ana kadar herhangi bir stabilite problemiyle karşılaşmadım. Ne masaüstü uygulamalarında ne de oyunlarda...
quote:
Orijinalden alıntı: ..Knight..
Kingston'ın bu RAM kitini daha önce kullanmıştım. Isınma sorununu bilemiyorum ama şu ana kadar herhangi bir stabilite problemiyle karşılaşmadım. Ne masaüstü uygulamalarında ne de oyunlarda...
cevap için çok teşekkür ederim. benim içinde önemli olan stabilite problemi olmasın yeter ısınma problemi olmasa çok daha iyi olacaktı
hocam şu anda ddr 3 e geçicek durumum yok mağalesef. beni bir yıl daha idare etmesi lazım
Zaten 1066 ile 800 Mhz arasında alacağın performans farkı aradaki fiyat farkı kadar yansımaz kullanımına. İdarelik de olsa şu anda Gb artırman Mhz artırmandan daha önemli. Linkteki Corsair'ı alıp bütçene de yardımcı olabilirsin.
haklısınız valla hocam doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim büyük ihtimal dediğinizi yapacağım