Şimdi Ara

Kingston 512 Mb ddr 400 Mhz Ram Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
    Sistemim Asus K8v-x Anakart + Amd Athlon 2800+ 64 Bit + Asus 9200 Se Ekran Kartı (çok dandik ) + Samsung 160 gb Hard disk + Creative Sound Blaster Audigy 7.1 24 Bit + Kingston 512 Mb 400 Mhz Ddr ram.
    Sorunum pc im biraz eski olmasından dolayı photoshop + flash tarzı programları belli bir süreden sonra yavaş çalıştırması. Overclok ile işlemci hızını 2.2 Ghz e ısı problemi yada başka bi sorun olmadan yükseltebiliyorum. Overclok yaptığım için cpu-z programından sistemin özelliklerine baktığımda ddr 400 Mhz olan ramimim 200 Mhz aralığında çalıştığını gördüm. Resiminide ekledim isterseniz ordan bakabilirsiniz. Bu konuda pek bi bilgim olmadığından soruyorum; Şu an ram im 200 Mhz demi çalışıyor yoksa 400 Mhz de filan çalışıyoda saat çarpanları filan (anlamıyorum bunları hiç) yüzündenmi böyle gösteriyor. Yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın...

http://img56.imageshack.us/my.php?image=ramgn4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimakafein -- 11 Temmuz 2008; 1:13:25 >

• çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimakafein -- 11 Temmuz 2008; 1:14:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lervolerto

cpu-z programının yarısını gösterdiğini biliyorum, yani okuduğun değerin 2 katıdır.

Evet, doğru biliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.