Şimdi Ara

kingston aynı model ramlerin çalışmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olmadı hocam yine, yaptım siyah kontrol ekranında kalıyor sistem açılmıyor, nedir bunun derdi anlamadım gitti
  • 8 gb ram takılıyken böyle oluyor ama yine siyah kontrol ekranında kalıyor ötmüyorda ram hatasıda vermiyor
     kingston aynı model ramlerin çalışmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 19 Kasım 2016; 19:40:51 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 4 Mayıs 2020; 22:9:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huhuq

yeni aldığınız ramlerin cas değeri 5 mevcut olanlarda 6 bu yüzden çalışmıyordur. mevcut ramleri takın, biosu default ayarlara getirin. f12 ardından default ile enter a basın. ecs ana menüye geri dönün. ram timing leri alınan ramlere göre sıralayın 5 6 6 18 24 . kaydedip çıkın. diğer ramleri takıp açmayı deneyin

neden hocam peki aldığım ramlermi sorunlu iade edeblirim yani bi cacık varsa dediğinizi yapmak üzere ayrılıyorum bu arada
  • huhuq kullanıcısına yanıt
    bendeki değerler böyle hangisini yapayım siz 5 rakam verdiniz bende 4 ayar yeri mevcut
     kingston aynı model ramlerin çalışmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 19 Kasım 2016; 20:12:10 >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 4 Mayıs 2020; 22:9:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huhuq

5 6 6 18 . bu değerler ile denediniz mi. cpuz ekran görüntüsünden okuyup yazdım . en sonraki değer 400mhz altındakiler. ramler sorunlu değil cl değeri o şekildeymiş. timing değerlerini ayarlayıp deneyin CL . olmassa da çok uğraşmayın iade edin, değiştirsinler cl6-6-6-18 isteyin.

+ . 5-6-6 18 değerleri ile açılmazsa belki voltaj arttırmak gerekiyordur. en iyisi uğraşmadan iade gönderin

oldu üstat dediğin ayarlarda açıldı ama performansı etkilermi bilemedim sence geri vermelimiyim CL değerleri 5 6 6 18 yaptım frekensıda 400 e çektim
    bu arada çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 19 Kasım 2016; 23:58:11 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 4 Mayıs 2020; 22:9:41 >
  • huhuq kullanıcısına yanıt
    eyvallah üstat çok teşekkürler geri vermiyorum ozaman şuan mhz 800 ayarladım ve çalışıyor sayenizde bu saatte çözdüm sorunu
    konu başlığını değiştirmiyorum google da aramalarda aynı sorunu yaşayan olursa burada okuyup çözer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Kasım 2016; 0:29:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.