Şimdi Ara

Kingston'dan 1 TB'a kadar kapasite sunan USB 3.0 bellek: DT HyperX Predator 3.0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• 500GB--500 TL
    1TB--1000TL olur herhalde..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

400$ gibi bir fiyattan satilir herhalde. Bu mesajim ile de binbasi olurum.

hocam keşke gece 3 deki xperia Z yi bekleseydin. Popüler bir haberde şu yorumu yapsan binbaşılığını 1000 + ile kutlardık. Hayırlı olsun nice 1000lere ;)

• Wow.. Hic bu kadarini beklemiyordum. USB 3.0 ile 256 gb zorlarlar demistim, 1 tb korkunc!!!!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hızla giderse 2020'de 3-5 tb'lik Usb bellekler görmek pekte hayal değil sanırım. Şu ssd'lerde o zamana kadar umarım mekanik disklerin yerini alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Bu hızla giderse 2020'de 3-5 tb'lik Usb bellekler görmek pekte hayal değil sanırım. Şu ssd'lerde o zamana kadar umarım mekanik disklerin yerini alır.

2020 demi ? 2008- 2009 da 32GB ta uzaylı gibi bakıyoduk, 3 yıl sonra 1 TB geldi, 2020 yi bu kadar dar vizyonla görmek hata olur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: artenis

quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Bu hızla giderse 2020'de 3-5 tb'lik Usb bellekler görmek pekte hayal değil sanırım. Şu ssd'lerde o zamana kadar umarım mekanik disklerin yerini alır.

2020 demi ? 2008- 2009 da 32GB ta uzaylı gibi bakıyoduk, 3 yıl sonra 1 TB geldi, 2020 yi bu kadar dar vizyonla görmek hata olur ;)

Sende haklısın
  • Demekki okadarcık şeye bukadar şey sığıyorsa. Bizim normalde SSD diye kullandıklarımıza 10 TB sığması lazım. Bu arada benim harddiskten kat kat daha iyi :D

• quote:

Bırakın harici HDD yi Cavier Black bile 160mb yazma hızına sahip degilken, hmm

Usb bellekler de SSD gibi, adi ustunde flash drive. Bkz.http://1.bp.blogspot.com/-lYI-b-AQfpg/Tx5dcFkCe0I/AAAAAAAAAk8/bkbtP_YxRAs/s1600/USB2.png

USB belleklerin hizini belirleyen sey ise usb veri yolunun hizi oldu su ana kadar (hala da oyle). Usb 3.0 ile veri yolu hizi, usb 2.0'a gore arttigi icin yazma hizinin boyle olmasi normal. Bunu donen bir hard disk'le karsilastirmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 8 Ocak 2013; 1:17:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChangeOrBeCrushed

quote:

Bırakın harici HDD yi Cavier Black bile 160mb yazma hızına sahip degilken, hmm

Usb bellekler de SSD gibi, adi ustunde flash drive. Bkz.http://1.bp.blogspot.com/-lYI-b-AQfpg/Tx5dcFkCe0I/AAAAAAAAAk8/bkbtP_YxRAs/s1600/USB2.png

USB belleklerin hizini belirleyen sey ise usb veri yolunun hizi oldu su ana kadar (hala da oyle). Usb 3.0 ile veri yolu hizi, usb 2.0'a gore arttigi icin yazma hizinin boyle olmasi normal. Bunu donen bir hard disk'le karsilastirmayin.

Bunu bilmeyen yoktur sanırım forumda
    göndermeyi algılamamışsınız sanırım

• baya iyi ama fiyatı can yakar
  • 1tb azmış
  • Kaybolursa sıkıntı olur.

• Ben bisey sormak istiyorum arkadaslar, usb belleklerde kullanilan flash yongalariyla, ssd lerde kullanilan NAND flash yongalari aynimi? Yani ayni mimaridemi yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney
    120 liraya sandisk extreme 64gb almıştım bunu görünce pişman oldum :D

Nerden aldın? Ben de alayım. En düşük 169 a buldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

120 liraya sandisk extreme 64gb almıştım bunu görünce pişman oldum :D

Ebaydan mi aldiniz ? Yazma/ okuma hizlari nedir hocam?

• Fiyatı çok can yakar. Uygun bir şey olursa direk alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sanalmercek.com/2013/01/kingston-1-tblik-flash-bellek-ve-fiyat.html

Arkadaşlar 1 tb fiyati 4000 dolar 512 gb ise 1700 dolar ucuzmış yaaa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

http://www.sanalmercek.com/2013/01/kingston-1-tblik-flash-bellek-ve-fiyat.html

Arkadaşlar 1 tb fiyati 4000 dolar 512 gb ise 1700 dolar ucuzmış yaaa :)

Mantıken 1 tb olanın 3400$ dan ucuz olması gerekmez mi? Fiyat zaten saçma, Bir bellek olsun diye fazladan 600 dolar daha da saçma.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.