Şimdi Ara

Kingston hyperx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim.Kingston hyperx in 2 tane dual kitini aldım yani 4 tane 1 gb 1200mhz bunlar 2 li çalışıyor.İlk ikisini taktıgımda vista 64 bitte sorun yok ama öbür 2 sini de takıp 4 gb yaptıgımda mavi ekran çıkıyor ve "physical memory crash dump" uyarısını alıyorum.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla

• ramlerin zamanlamalarını 5-5-5-15 olarak gir kutunun üstündeki voltaj değerini girip 1200 mhz ye çek düzelir
  • Anakart uyum slotlari ile ilgili bir sorun olabilirmi Züpermen Arda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ce5uR

Anakart uyum slotlari ile ilgili bir sorun olabilirmi Züpermen Arda ?

anakart direk görmüyo olabilir ama voltaj ve gecikme değerlerini girsek 1200 de stabil çalışır
  • Dostum saol deneyip haber vericem
  • Ram le ilgili denemeleri yaptım sorun hala devam edıyor windows u acıyor ama mesela bir dvd veya herhangi bir cd taktıgım zaman wındows kıtlenıyor.Makınayı resetliyorum ve wındows u acarken yıne mavı ekran ve crash dump uyarısını alıyorum.Bu arada ramleri 1066 da 1:1 olarak çalıştırdım.(ram 4gb)
  • Hızla ilgili problem olduğunu sanmam, ramlerinde sorun olabilir birisi arızalı olabilir memtest programını kullan. Eğer arızalı ram yoksa güç ile ilgili olabilir,ramlerin tamamını destekleyecek gücü sağlayamıyor sistem galiba kendin de demişsin güç tüketimi artınca(dvd çalışırken) sorun çıktığını, büyük olasılıkla sorun PSU dan kaynaklanıyor ama anakart dan da olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.