Bildirim
kingston hyperx 2*1 800 mhz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kingston Hyperx serisi drr2 ve drr3'den oluşmaktadir.Sizin böyle bir kiyaslama yapmaniz yanliş.drr 400 Mhz'lik ramdir.DRR ve DRR2 arasinda uyum farki vardir.
Siz anakartinizin model ve markasini yazin yardimci olabilelim bizde. -
arkadaş ondan bahsetmiyo iyice kafası karışmış
1-istersen 100 gb ram tak ramlerin mhz leri değişmez
2-ramlerin çift çarpan olduğu için 400 mhz de görünmeleri normal yani 400x2=800 mhz sorun yok
3-ramlerini aynı renkli ram slotlarına tak çünkü dual çalışcaklar
sanırım yeterli olmuşdur kolay gelsin -
cevaplar için telekkurler kardesler bi sorum daha olacak kit olarak takmıs oldugum ram lerı 400 mhz olarak gordugunu faz edelim ben harıcı olarak kullanmıs old 2*1 kit ram lere ilave olarak aynı urunun 1 gb 800 mhz ram takarsam nasıl olacak son taktıgım 800 mhz lık ram ı nasıl gorur 400 mhz olarak mı gorur? -
quote:
Orjinalden alıntı: hasan_7666
cevaplar için telekkurler kardesler bi sorum daha olacak kit olarak takmıs oldugum ram lerı 400 mhz olarak gordugunu faz edelim ben harıcı olarak kullanmıs old 2*1 kit ram lere ilave olarak aynı urunun 1 gb 800 mhz ram takarsam nasıl olacak son taktıgım 800 mhz lık ram ı nasıl gorur 400 mhz olarak mı gorur?
sanırım sen beni anlamadın ramlerin zaten 800 mhz de çalışıyor 400 mhz yi 2 ile çarpcan yani 800 mhz ediyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X