Şimdi Ara

Kingston HyperX 2Gb 800 Mhz 4-4-4-12 Ramler 667 Olarak Görünüyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün gigatekten kingston hyperX KHX6400D2LLK2/2G 4-4-4-12 800MHz ramler aldım.Fakat bilgisayarıma takınca defaultta 667 5-5-5-15 te açıyor.Anakartım MSi P6N Sli V2 Destekliyor Ramleri Ram Destek listesindede OK Diye belirtilmiş.Ramler DUAL Olacak şekilde bağlandı orada sorun yok.Eğer işlemcimi 1066 Fsb yaparsam ramler direk 800Mhz oluyor ancak ozamanda saat hızları 6-5-4-17 gibi saçma sapan bişeler oluyor.Hadi o.c ile saat hızlarıyla v.s oynayıp bunu yapabilirim belki ama ram ozmaan normal çalışmıyor bu beelli oluyor.Asıl sorun neden defaultta 800Mhz da çalışmadığı

Nedeni nedir? Bu sorunla karşılaşan ve çözen arkadaşların yardımını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkantek -- 14 Eylül 2007; 14:23:19 >

• Arkadaşım biostan timingleri ayarlıyacaksın öncelikle , anakartının desteği varsa sorun yok DRAM configration seçeneğinde 4 4 4 12 c1 / yada c2 artık nasıl destekliyorsa seç , sonra fsp / ram oranında 800 mhz olacak sekilde ayarlamasını yaparsan , sorun kalmayacaktır diye düşünüyorum.
  • Cevabın için teşekkür ederim ama benim anlamadığım şu ki bu ramler 800 mhz yani o.c ile 800 değil.Taktığımda direk niye görmüyor sorun bu dediğin ayarları yapınca ramler sadece o.c yapılmış oluyor.Yukarıdaki resimdeki gibi sadece 333 Mhz açık normalde 400 de açık olmalı ;)

• kingston adi dandik bi marka zaten ne bkliyodun ki?

• quote:

Orjinalden alıntı: ensaronline

kingston adi dandik bi marka zaten ne bkliyodun ki?

Arkadaşım Kingston adi - dandik marka ise kalitelisini yaz ögrenelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34_gurcangurel -- 14 Eylül 2007; 22:29:05 >
  • Haklısın Kardeş eğer bu konu böyle devam ederse kingston harbi çok adi bir marka olduğunu kanıtlayacak bana.İşlemci aldım bunun yüzünden 800 Fsb sorunu fln var dediler ondan da değil 1333 Fsb işlemci aldım yine ramler 667 çalışıyor.Ne diyim daha ???
  • Ya Arkadaşlar Böyle Birşeyle Karşılaşan Yokmu Kafayı Yiycem Her Konuda Yorum Belirten Kişiler Nedense Hiçbirşey Söyleyemiyor ????

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.