Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kingston HyperX Fury Rgb 960 GB (2x480) SSD Satın Al 19 Temmuz 2024 17:13 1 1 Kingston HyperX Fury Rgb 960 GB (2x480) SSD 1. ÜRÜN BİLGİLEROyun bilgisayarında kullanıldı. Sorunsuz ve temiz.Rgb desteği var. Msi,asus,gigabyte gibi markaların anakart yazılımları ile senkronize çalışabiliyor.Kutu ve kutu içeriği tam.Garanti süresi sona erdi.2. SATIŞ ŞARTLARIÜrünü İstanbul Anadolu yakası İdealtepe Fenerium önünden elden teslim ediyorum.Ödeme yöntemi olarak sadece banka hesabıma anlık para transferi kabul ediyorum. Nakit para kesinlikle kabul etmiyorum.Ürünü şehir dışından almak isteyenler için önce eft sonra kargo şeklinde gönderim imkanı mevcut. Kargo ücreti alıcıya ait.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 2499 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık 400 Oyunluk Epic Games Hesabı Msi Rtx 3060 ti Gaming X Lhr Ekran Kartı Msi MAG342CQPV 34" 1ms 2K 100 HZ VA Panel Ultrawide Monitör Kingston HyperX Fury Rgb 960 GB (2x480) SSD