Sistemimde Hyper X Genesis 8 GB 1600mhz (2 x 4GB) ram bulunmaktadır.
Sistemimi makul bir para ile arttırmayı düşünüyorum (sadece ram), 300 - 350 TL bütçe var...
Sorum şu Tekrar Genesis (eski olmasına rağmen belki bulurum diye) mi arayım 16GB çıkartayım, yoksa elimdeki 8GB satıp sıfırdan 16GB Ram mi bakayım (kingston, corsair vb.)
ikincisini tavsiye ediyorsanız buna göre öneri beklemekteyim...
Not: Anarkart, maksium O.C. li olarak 2000Mhz desteği var... normalde 1866 da sınırlı...
Şimdiden teşekkür ederim...
Elinizdekini satıp 16 gb alın bence, ram frekansı benchmark dışında çok fark yaratan birşey değil
Savage biraz daha alt seviye gibi geliyor... Beast daha iyi sanırım... doğrumuyum?
quote:
Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg
Sistemi sadece oyun oynamak için kullanıyorsanız 8 GB gayet yeterli. 300-350 TL bütçeye sistemin başka bir donanımını yükseltebilirsiniz. Sisteminiz yeterli. SSD'de var gördüğüm kadarıyla. Biraz daha biriktirip (600 TL civarına çıkıp) ikinci elden i5 4460 + H81 anakart ile Intel sisteme geçebilirsiniz. i5 4460 FX 8350'den daha performanslıdır.
Oyun ikinci planda, daha çok tasarım da kullanıyorum... yavaştan tasarımda çakılıyor... Yenileme yapar ise zaten i7 ye geçerim direk... arada kalmak istemiyorum i5 alarak...
Peki Ram olarak tavsiyeniz varmıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg
Tasarım ise 16 GB'ye çıkarabilirsiniz. Benim önerim elinizdekileri satıp Corsair Vengeance 2x8 GB almanız.
Corsair Vengeance 16gb alıcak olursam maddi olarak elimdekileri çıkarmama gerek kalmaz... hatta Kingston ları satıp 4x8 Vengeace alabilirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme