Merhaba gecenlerde bir 512 mb 400 mhz aldım...Taktıgımda bilgisayar kitlenmeya ve reset atmaya basladı diger kinston ram leri taktıgımda hiç bir sorun olmuyor(2 tane 512 kinston var)sadece bu ram i 333 mhz de kullana biliyorum...Aldıgım yere götürdügüm adamlar calısıyor dedi...Sizce anakartlamı uyusmazlıgı var veya ram mi bozuk yanıtlarsanız sevinirim....
Cok zor bir durum ram lar kolay kolay bozulmaz sen daha detaylı bilgi verirsen yardım eden cıkar mesala ramin ddr sdr mı yada anakartınla ram im uyumlumu???
ram sağlamdır zaten onlara bişey olmza da maalesef senin ramin eski raminle çakışma yapıyor eskisini çıkarıp yenisini kullan eğer gene reset atııyorsa ram ile anakartın uyuşmuyor demektir
Kasayı oraya götür ve rami değiştir.
arkadaşim benim anakartım imzamda yazıyor remlerin takıldığı slotlar çok farkediyor bu farkı doom3 oyununda bariz gördüm ve birde sana tavsiyem remler aynı fsb olsun arkadaşin dediği gibi çakışabiliyor saygılar
genelde kingstonlar pek sorun çıkarmaz ama benim msi kt4v anakartta 256 Mb 333 Mhz ram var ven de yanına 512 kingston alcaktım bak şimdi kurt düşürdün içime
anakartım biostart i8798 ram ler DDR eski aldıgım kinston ram saglam(512 400 mhz) yeni aldıgım problemli(512 mb 400 mhz) arladasım icine kurt falan düsmesin arkadasımızın dedigi gibi anakartla uyumsuzdur...1 tek samda cift taksamda resetliyor...Hepinize bir den cevap vermiş oldum cevaplayanlar tesekürler...