Şimdi Ara

kingston ramler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde sd 256 kingston ram var.. Bir arkadaştan 2 sene evel almıştım. Sanırsam ömrü tükendi. Makinayı kitliyor ve mavi ekranda ilginç sayılarla reset atıyordu. Ram'i çıkartıp başka ram taktım. 3 gündür makina açık. Hiç sorun yaşamıyorum :D Şimdi benim sorum kingston ramler ömür boyu garantiliydi sanırsam. Elimde fatura veya ir belg e yok. Nereye yollamam gerekiyor bu ram'i. Ankara'dayım.

• e nerden aldın.. bence o ram i at elinde belgen olması gerek sanırım..
  • Ömür boyu garantili değildir hiçbir zaman. O sadece üretici firmanın öne sürdüğü bir şey. Asıl garanti dersen onu aldığın yere sorman lazım, genelde 2 yıl garantili olur parçalar. Ama belge falan da yok, zaten çoktan süreyi aşmış. At gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangaxx -- 31 Mayıs 2006; 15:01:58 >
  • fatura, garanti belgesi vb... olmadıkça mümkün değil. eğer sağlam bir firmaysa ve kayıtlar hala ellerindeyse yardımcı olabilirler ama değmez
  • anladım :(
    ram'i firmadan değil bir arkadaşımdan almıştım. kingston ramlerin ömür boyu garantisi olayından faydalanma şansımız yok anlaşılan..:( neyse artık atıcaz gibi ram-i
  • En iyisi yeni almak sanırım
    SD ram oldugu için daha ucuzdur sanırım ddr lardan..
  • bazı SD ler ddr ları geçiyor fiyatta neden derseniz talebin fazla we nadir bulunmasından dolayı... :D
  • kingston ve twinmos remler çok iyi ve kalitelidir ama ömür boyu yalan inanma bence onları ikinci ellere git satabilirsen sat ok hadi bys
  • dostum bir şansın var internetten ithallatçı firmayı bulursan üzerindeki seri numarasından da fatura bilgilerine ve garanti şartlarına ulaşabilirsin...Kingston çok kaliteli bir ürün umarım firmalar bu kaliteyi küçük düşürecek harekkette buluınmaz ve sana yeni bir rem verirler...bi dene istersen dediğimi...kolay gelsin....
  • bu yazı direkt bilgisyar açılışındamı yoksa rem sayımından mı sonra geliyo. Tahmin olarak sölim eğer xp kullanıyorsan donanım değiştirildiğinde yada tak çıkar yapıldığında bu olayı yapıyo.
  • Sd lar ddr lardan daha pahalı şu anda..

sıfırını bulmak neredeysen imkansız gibi ikinci el bulacaksınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.